championchip.cat

Salut i Kms

Ansietat vs córrer

gener 16, 2012 by admin in Salut i Kms with 0 Comments

Ansiedad, nerviosismo, inquietud, tensión, estrés, estas palabras que se encuentran con tanta frecuencia en nuestro lenguaje habitual, y que los corredores utilizamos. Quién no ha dicho alguna vez ¡qué estresado estoy!, ¡qué agobio!, ¡esto me provoca ansiedad! ¿Cómo haré la carrera? ¿Seré capaz de hacer marca? ¿Podré terminar la maratón en el tiempo para el que he estado entrenado?

Lee todo el artículo aquí.

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook