23a Cursa de Fons de Canovelles

DILLUNS 1 D’ABRIL DE 2013 A LES 10,00 h.

LLIGA INTERNET 2013 – DOBLE PUNTUACIÓ

 Formulari inscripció Llistat inscrits

NOVETATS

AMPLIEM ELS PREMIS.

-          A la cursa de 5 Km premiarem als 10 primers classificats de la general masculina i femenina, en comptes de als 5 primers.

-          Per gentilesa de l’empresa KH-Lloreda es premiarà a l’atleta de més edat de la Cursa de Fons i al més jove de la cursa de 5 Km.

-          Els 5 primers locals masculins i femenins de la Cursa de Fons tindran un sopar gratis al Bar-Pizzeria Bocactoria de la plaça de la Joventut (Canovelles).

 

FAREM SORTEIG DE REGALS:

-          Tant a la cursa de 5 Km com a la de 15 Km es farà un sorteig de material esportiu, valorat en més de 300 euros.

 

EURO SOLIDARI:

-          Un euro de cada inscripció anirà destinat al Curs de formació de col.laboradors esportius de Canovelles.

 

ANIMACIÓ MUSICAL:

-          El grup “LOS PRIMOS” de Canovelles, format per una colla de joves i no tan joves ciutadans de Canovelles animarà als corredors al seu pas pel Km 10 amb música canyera.

 

CANVI EN EL RECORREGUT DE LA CURSA DE 15 Km.

-          El tram que va des del Km 10,5 fins al Km 12 aproximadament no es podrà fer perquè l’amo del camí i de la finca particular (Sr Margens) diu que hi ha molts corredors  incívics i mal educats que molesten als pagesos que van amb els tractors així com als particulars de la finca. Això ens hauria de fer reflexionar a tots però des de l’organització creiem que els esportistes hem de ser un exemple de bon comportament i de civisme. Els organitzadors ja estem buscant una alternativa pel recorregut.

 

PLA D’AUTOPROTECCIÓ.

-          La Cursa de Fons de Canovelles desposa des d’aquest any i amb una vigència de 4 anys, del seu preceptiu pla d’autoprotecció segons marca el decret 82/2010 de 29 de juny.

 

REGLAMENT DE LA 23a CURSA DE FONS DE CANOVELLES.

Article 1. Organitzadors:  El Club Atletisme Canovelles, amb el suport del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Canovelles organitza la 23a Cursa de Fons de Canovelles (15 Km) i la 3a Cursa de 5 Km el proper dilluns 1 d’abril de 2013 (Dilluns de Pasqua).

Article  2. Horaris.  La sortida de la Cursa de 5 Km serà a les 9,15 h i la cursa de 15 Km sortirà a les 10 h. La sortida i arribada de totes dues curses tindrà lloc al costat del Pavelló Tagamanent.

Article 3. Inscripcions: La inscripció es podrà fer a partir del 4 de febrer per internet i a partir  del 18 de febrer a les botigues i Pavelló Tagamanent en els horaris establerts.

Els preus de la inscripció són els següents:

Inscripcions per internet: www.championchip.cat

13 euros si es disposa de xip groc.

14 euros si no es disposa de xip groc.

Últim dia: dijous 28 de març

Inscripcions presencials: a la botiga L’Aire Esports i al Pavelló Tagamanent.

12 euros si es disposa de xip groc.

13 euros si no es disposa de xip groc.

Últim dia: dimecres 27 de març.

 

1 euro per causa benèfica: 1 euro de cada inscripció anirà destinat al Curs de formació de joves col.laboradors esportius de Canovelles.

A partir del dilluns 18 de març totes les inscripcions tindran un preu de 18 euros, es disposi o no de xip.

Els organitzadors estableixen un màxim de 1300 inscrits per a la Cursa de Fons i de 200 per a la Cursa de 5 Km que podran ser ampliats en cas que ho considerem oportú.

Article 4. Obsequis: Tots els participants rebran una bossa d’obsequis (uns comprats pels organitzadors i d’altres cedits per les empreses col.laboradores). A més cada corredor podrà gaudir de l’entrepà de botifarra i el refresc per recuperar forces un cop finalitzada la cursa, acompanyat, com l’any passat d’un pica-pica.

Article 5. Premis individuals: A la Cursa de Fons rebran trofeig els 10 primers classificats de la general masculina i femenina. També rebran trofeig els 10 primers classificats locals masculins i femenins (considerant-se atleta local aquells que estiguin empadronats en Canovelles o bé que pertanyin al Club Atletisme Canovelles). També rebrà trofeig el primer classificat de cada categoria. A la Cursa de 5 Km rebran premi els 5 primers classificats masculins i femenins.

Article 6. Premis d’equips: Hi haurà 3 premis d’equips per a la categoria masculina i 3 premis d’equips per a la categoria femenina, sumant els temps dels 4 millors classificats.

Article 7. Categories: Les categories que s’establiran a la cursa són les següents: Sènior, Veterà+35 (atletes de 35 a 39 anys), Veterà+40 (atletes d’entre 40 i 49 anys), Veterà+50 (de 50 a 59 anys), Veterà+60 (atletes d’entre 60 i 64 anys) i Veterà+65 (atletes de més de 65 anys).

Article 8. Serveis: El Pavelló Tagamanent disposa de 6 vestidors amb 5 dutxes cadascú i el respectiu lavabo. Tots ells estaran a disposició dels corredors i corredores. A més hi haurà 8 lavabos més. Es disposarà dels resultats de la cursa de forma bastant immediata gràcies al sistema del xip groc. A més hi haurà control de temps als quilòmetres 5, 10 i a l’arribada. Hi haurà servei de creu roja.

Article 9. Lliga Championchip 2013. La 23a Cursa de Fons de Canovelles tindrà una puntuació doble per a la lliga d’internet Championchip 2013.

 

Telèfon d’informació: 677703529 (Alfonso Guillén, director de la cursa)

 

Inscripcions limitades a 1300 + 200 atletes.

 

Resultats 2012

 RESULTATS 2011 : Classificació General

RESULTATS 2010 :Classificació General

. RESULTATS 2009 : Classificació General

RESULTATS 2008 : Classificació General

RESULTATS CURSA 2007

 

 

 

Organitza: CLUB ATLETISME CANOVELLES