La Zurich Marató de Barcelona es posposa al 25 d’octubre per aplicació del protocol de prevenció del covid 19

Published by championchip on

Foto de: Zurich Marató de Barcelona

 

La 42a edició de la Zurich Marató de Barcelona se celebrarà finalment el 25 d’octubre. Així mateix, l’Expo Sports, la fira de l’esport més important d’Espanya, també canvia de dates i tindrà lloc el 23 i 24 d’octubre.

 

La decisió de posposar la prova, que s’havia de celebrar el diumenge 15 de març, s’ha pres aquest matí en una reunió conjunta amb representats de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, la Secretaria General d’Esports de la Generalitat, la Conselleria de Salut, la Conselleria d’Interior i l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

 

S’ha acordat ajornar la prova per seguir treballant en la contenció del Covid19, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i l’OMS pel que fa a grans esdeveniments internacionals