Finisher® de Kern Pharma aportarà energia per volar a la Zurich Marató Barcelona

Published by championchip on

El pròxim 15 de març els participants de la Zurich Marató Barcelona comptaran amb una ajuda extra per aconseguir els seus objectius. Finisher®, la línia de salut i nutrició esportiva de laboratori farmacèutic Kern Pharma, ha arribat a un acord amb la prova barcelonina per convertir-se en la marca de suplementació esportiva oficial.

El producte escollit en l’edició número 42 de la Zurich Marató Barcelona és Finisher® Endurance, un gel amb gust de llimona que conté vitamines B1, B6 i B12 que contribueixen en el metabolisme energètic normal i ajuden a disminuir el cansament i la fatiga.

Aquests gels s’oferiran en tres punts d’avituallament, concretament en els quilòmetres 22’5, 30 i 35, amb la intenció d’afrontar el temible ‘mur’ de la Marató amb les màximes garanties possibles. Així, els atletes podran omplir els seus dipòsits a partir de la mitja marató amb aquests hidrats de carboni de ràpida absorció i d’efecte prolongat. En total, es lliuraran 45.000 gels Finisher® Endurance. Tots ells sense gluten i sense lactosa.

Cesc de Bode, product manager de Finisher®, va voler destacar que “per Finisher®, convertir-se en la suplementació oficial d’aquesta Marató suposa un pas més en el nostre compromís amb l’esport, en donar suport als atletes a aconseguir un repte com la Zurich Marató Barcelona, ​​una de les més importants en l’àmbit internacional “.

D’altra banda, Cristian Llorens, director del Zurich Marató Barcelona, ​​es va mostrar molt satisfet amb l’acord. “Estem molt contents de l’arribada de Finisher® a la ‘família’ de la Zurich Marató de Barcelona, ​​ja que és una marca referent en el sector amb productes de primeríssima qualitat. Des de sempre hem tingut els serveis del corredor com una prioritat. Vam ser de les primeres maratons a oferir gels als corredors durant la cursa i poder seguir oferint-, en tres punts d’avituallaments diferents, ens omple de satisfacció “.

Per a més informació sobre la gama Finisher®, feu clic aquí.

Per inscriure’t a la Zurich Marató fes clic aquí

(Informació i fotografia:  Zurich Marató i Finisher®)