La Zurich Marató Barcelona 2020 obre inscripcions

Published by championchip on

La Zurich Marató de Barcelona va obrir inscripcions ahir per la pròxima edició, deu mesos abans d’aquesta 42a cursa per donar temps als atletes a mentalitzar-se i preparar-se pel gran objectiu.

La cita se celebrarà diumenge 15 de març de 2020 i ofereix preus molt econòmics pels primers 10.000 inscrits (61,5€,la mateixa tarifa des del 2014).

Uns dels seus principals al·licients serà el circuit que s’ha estrenat a l’edició del 2019, el qual va provocar rècord en categoria masculina (Bekele 2:06,04) i en femenina (Tahir 2:24.44). Aquest 2020 s’espera tornar a rebaixar aquestes ambicioses marques en un circuit dissenyat per volar. Aquest fet s’ha aconseguit sense renunciar l’espectacularitat de la ciutat de Barcelona, doncs traça emblemàtics llocs com la Sagrada Família, La Casa Batlló, el Camp Nou, el monument Como o la Torre de Glòries.

L’exigent servei i atenció a l’atleta que demostren a cada edició és un altre dels aspectes més rellevants de la Marató de Barcelona, juntament amb la internacionalització i globalització de la cursa: l’any passat van córrer atletes de 107 països diferents, un rècord d’una prova en la qual un de dos inscrits va ser estranger.

Per aquest 2020 s’espera que la Marató de Barcelona segueixi creixent en tots els aspectes. A part de les citades marques i l’increment d’inscripcions any rere any, esperem que el públic segueixi animant als esportistes pels carrers de la ciutat comtal. I, per descomptat, tot acompanyat de la Expo Sports, la fira de l’esport número 1 a Espanya.

L’equip de Championchip estarà, com cada any, cronometrant a tots els corredors i a totes les corredores oferint resultats, posicions, parcials, etc. Recordem que La Marató de Barcelona puntua triple a la Lliga Championchip.

Us hi esperem!!

Inscripcions a fent clic aquí