La eDreams Mitja Marató de Barcelona aconsegueix la Gold Label de la IAAF

Published by championchip on

 

La prova de fons barcelonina fa un pas endavant en el seu status de qualitat i aconsegueix la màxima distinció que atorga la IAAF a les proves en ruta d’ atletisme.

10 ciutats al món ostenten aquesta distinció

Barcelona, 22-11-2017.- La eDreams Mitja Marató de Barcelona ha aconseguit la Gold Label (Etiqueta d’ Or) que atorga la IAAF (Associació Internacional de Federacions d’ Atletisme) a les millors curses de ruta a tot el món.

Per a la comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, “aquesta distinció significa també, per a Barcelona, un reconeixement a la seva capacitat organitzativa, i recompensa els esforços i la ferma aposta perquè l’esport de qualitat estigui present a la nostra ciutat”.

Sergi Pujalte, director de la eDreams Mitja Marató de Barcelona, ha destacat que rebre la distinció de Gold Label per part de la IAAF és “un salt qualitatiu per la prova”, i que es recullen els fruits de la feina realitzada els últims anys per part de tots els actors implicats en l’organització de l’esdeveniment.

La pròxima edició de la eDreams Mitja Marató de Barcelona, que tindrà lloc el proper 11 de febrer del 2018, ja comptarà amb la distinció de Gold Label, els requisits del qual contemplen paràmetres com la quantitat d’atletes d’elit, els controls antidopatge, la difusió a televisió o els serveis als corredors com els avituallaments i llebres.

L’eDreams mitja marató barcelonina, que l’any passat va reunir més de 17.800 corredors pels carrers de Barcelona -rècord històric de participació- s’ ha caracteritzat en els últims anys per ser un dels circuits més ràpids del món.

Un bon exemple d’això el trobem els anys 2014 i 2015 quan l’atleta kenyana Florence Kiplagat va batre dos anys consecutius el rècord mundial femení, i nombrosos atletes nacionals i europeus persegueixen a Barcelona la seva millor marca personal.

A més a més, la eDreams Mitja Marató de Barcelona va aconseguir en la passada edició el seu propi rècord de participació estrangera representant el 38% del total dels inscrits, i el rècord de participació femenina, que ascendia fins al 31% del total de participants.

Des de l’ edició 2017, la prova reunia les condicions per ser Silver Label, i després dels esforços de l’ organització finalment la IAAF ha atorgat la Gold Label per a l’edició de 2018.

Els serveis al corredor, tals com els complets avituallaments, els nombrosos punts d’ animació o el guardar – roba són només alguns dels punts forts de la mitja marató barcelonina, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona amb RPM-MKTG i ASO com a promotors de l’esdeveniment.

Les inscripcions per córrer la eDreams Mitja Marató de Barcelona estan obertes mitjançant la pàgina web oficial de l’esdeveniment: www.edreamsmitjabarcelona.com

 

Contactes de premsa:

Victor Mur
Telf: 673 918 806
victor.mur@rpm-mktg.es
Laia Carod Comas
laia.comas@rpm-mktg.es
Telf: 648.655.305
Categories: Lliga

1.056 Comments

Comments are closed.