Sant Andreu acollirà els 5km per volar

Published by championchip on

La 39a edició de la Cursa de Sant Andreu se celebrarà dimecres 6 de desembre a les 9 del matí; i just després es viuran quatre curses de joves i d’infants amb l’objectiu que tota la família practiqui esport.

El Club Natació Sant Andreu, l’organitzador principal d’aquesta emblemàtica carrera, està invertint tots els seus esforços perquè aquesta edició es converteixi en un dia inoblidable per tots els participants. El CNSA ha incorporat novetats i sorpreses amb la intenció de professionalitzar encara més la cursa i que el corredor pugui gaudir de diversos regals i sortejos, així com d’un dels millors circuits de 5km de Barcelona.

Tothom hi participa

La Cursa de Sant Andreu està pensada perquè tota la família gaudeixi del dia festiu, ja que des dels nens nascuts l’any 2014 fins als més grans podran participar durant el matí del 6 de desembre. A partir dels nascuts l’any 2002 correran els 5 quilòmetres i la resta quedaran dividits de la següent manera:

Júniors (2003, 2004 i 2005): 2km
Infantils (2006, 2007, 2008 i 2009): 1km
Alevins (2010 i 2011): 500m
Benjamí (2012, 2013 i 2014): 135m

Els 5k més ràpids

Tots els corredors i les corredores de les edicions anteriors han coincidit en què el circuit andreuenc és un dels més ràpids de la ciutat, ja que és planer i dinàmic. A part, traça els carrers més famosos i les places més emblemàtiques del barri de Sant Andreu del Palomar. És una excel·lent oportunitat de batre el teu millor registre.

Recollida de dorsals i serveis del corredor

La fira del corredor per a la recollida de samarretes, dorsals i xips serà al Club Natació Sant Andreu el dilluns 4 de desembre (16h-20h) i el dimarts 5 de desembre (10h-20h).

El dia de la cursa hi haurà servei de cronometratge amb Championchip, zona d’escalfament,  servei de guarda-roba, dutxes i vestidors per canviar-se i avituallament líquid i sòlid en meta.

El lliurament de trofeus serà per als tres primers de la classificació general masculina i femenina de les categories sènior (-29), màster (de 30 a 49) i veterans (+50), i medalles per tots nens i nenes.

Fem un pas més

Aquest any, els corredors més ràpids podran diferenciar-se des del principi, ja que hi haurà calaixos per diferenciar els que tenen marques per sota dels vint minuts, entre els vint i vint-i-cinc minuts i més de vint-i-cinc minuts. A part, pels que vulguin batre el seu propi registre podran seguir a les tres llebres que els portaran a fer el millor temps de la seva vida.

Sens dubte,  la Cursa de Sant Andreu aterra amb un caire renovat i molt professional, però, com sempre, conservant l’esperit familiar que ha protagonitzat des del naixement de la carrera andreuenca.

Nos la deixeu escapar i puntua a la #LligaChampionchip!

Categories: Lliga

1.183 Comments

Comments are closed.