championchip.cat

Lliga

Més de 2.000 participants es donen cita en la XIII Marató del Mediterrani al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels

octubre 23, 2017 by championchip in Lliga with 0 Comments

Maria Martínez 1:27:32, guanyadora del 21K

Diumenge, 22 d’octubre-. Un total de 2.000 corredors han participat aquest diumenge 22 d’octubre en la tradicional 13ª edició de la Marató del Mediterrani entre Castelldefels i Gavà, una cita atlètica ja tradicional al calendari amb diferents circuits: 10k, mitja marató i marató per equips.

El tret de sortida es donava a les nou del matí, una matinal que arrencava fresca i amb un cel ennuvolat, tot i que aviat el sol i una temperatura de ple estiu feia ideal la jornada per gaudir del bon temps i de l’esport amb amics i família.

Una organització a càrrec de Zona Vip Events, patrocinada pel Centre Comercial Ànecblau i amb la col·laboració dels ajuntaments de Castelldefels i Gavá, així com de la Diputació de Barcelona. També col·laboren el Diari Sport com a diari oficial, la Bolsa del Corredor, Powerade, Coca-cola, EQUACAT, Renfe Rodalies, Flaix FM, CIM Formació i Intersport Quinze.

Pasta Party, música i un entorn agradable

Amb una participació de 2.000 persones, gairebé el doble en la mitja marató i amb una participació femenina cada any més equilibrada, la Mitja Marató del Mediterrani tanca una altra edició amb èxit, amb una Pasta Party final i al so de la música que convida a córrer en un ambient agradable i familiar.

El circuit: Ideal per trencar el crono

En aquesta edició el recorregut incorporava algunes novetats; Un circuit bastant pla, excepte un pont que obligava a tots els corredors a estrènyer les dents en moments decisius de carrera. Amb dues voltes a realitzar en els 21k, es mantenia la sortida i arribada a meta al memorable Canal Olímpic de Catalunya i se seguia el mateix circuit de l’any anterior, però sense passar per la zona de Gavà Mar.

Amb compromís solidari

Cada edició l’organització col·labora amb projectes de caràcter social, i aquest any ha estat el moment de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia de Barcelona. L’organització ha realitzat una donació de 2.193 euros, una quantitat que contribuirà a visibilitzar als menors amb malalties sense cura i a les seves famílies, així com a donar-los atenció integral (mèdica, psicosocial, d’acompanyament, etc). (www.fevillavecchia.es)

Serveis al corredor

Com en cada edició els corredors van poder utilitzar els serveis que oferia l’organització: Cronometratge de Championchip, zona d’escalfament, servei de guarda-roba, llebres i avituallamient (aigua, beguda isotònica, fruita, fruits secs i beguda Powerade en meta), servei mèdic, i de massatge i recuperació muscular per CIM Formació.

Quant a la classificació, els guanyadors absoluts han estat:

Classificació masculina-10k
Marco Segura con 34:19
Rubén Jiménez 34:53
Alex Nuñez 35:57 
 
Classificació femenina-10k
Sara Benedí 42:12
Montserrat Galbany 43:26
Rosa Martín 44:39
 
Classificació masculina-21k
Juan Manuel Alvarez 1:11:39
Juan Miguel Moreno 1:12:15
Juan Pedro Mora 1:12:15
 
Classificació femenina-21k
Maria Martinez  1:27:32        
Esther Vidal  1:29:32
Dulce Casanova 1:30:03
 
Classificació mixta-marató per equips
Laura Sánchez 1:32:54-Sergio Cabello 1:32:54
Imma Quintana 1:35:44-Cristina Reig 1:35:44
Carmina Giménez 1:38:57-Jesús Rodríguez 1:38:58
 
Classificació masculina-marató per equips
Valentín Rangel  1:22:43 -Sergio Fernández  1:22:43
Oriol Monclús  1.25:58 -José Miguel Segovia 1:26:24
Toni Navas 1:27:09-Luis Catota 1:26:24
 
Classificació femenina-marató per equips
Yaiza Cuevas 1:47:31-Carlota Serrano García  1:47:31
Begoña Bravo  1:49:57 -Sara Ródenas 1:49:58
María Jose Valdepeñas 2:01:22 -Eva Pons 2:01:22
 
Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook