Més de 2.000 participants es donen cita en la XIII Marató del Mediterrani al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels

Published by championchip on

Maria Martínez 1:27:32, guanyadora del 21K

Diumenge, 22 d’octubre-. Un total de 2.000 corredors han participat aquest diumenge 22 d’octubre en la tradicional 13ª edició de la Marató del Mediterrani entre Castelldefels i Gavà, una cita atlètica ja tradicional al calendari amb diferents circuits: 10k, mitja marató i marató per equips.

El tret de sortida es donava a les nou del matí, una matinal que arrencava fresca i amb un cel ennuvolat, tot i que aviat el sol i una temperatura de ple estiu feia ideal la jornada per gaudir del bon temps i de l’esport amb amics i família.

Una organització a càrrec de Zona Vip Events, patrocinada pel Centre Comercial Ànecblau i amb la col·laboració dels ajuntaments de Castelldefels i Gavá, així com de la Diputació de Barcelona. També col·laboren el Diari Sport com a diari oficial, la Bolsa del Corredor, Powerade, Coca-cola, EQUACAT, Renfe Rodalies, Flaix FM, CIM Formació i Intersport Quinze.

Pasta Party, música i un entorn agradable

Amb una participació de 2.000 persones, gairebé el doble en la mitja marató i amb una participació femenina cada any més equilibrada, la Mitja Marató del Mediterrani tanca una altra edició amb èxit, amb una Pasta Party final i al so de la música que convida a córrer en un ambient agradable i familiar.

El circuit: Ideal per trencar el crono

En aquesta edició el recorregut incorporava algunes novetats; Un circuit bastant pla, excepte un pont que obligava a tots els corredors a estrènyer les dents en moments decisius de carrera. Amb dues voltes a realitzar en els 21k, es mantenia la sortida i arribada a meta al memorable Canal Olímpic de Catalunya i se seguia el mateix circuit de l’any anterior, però sense passar per la zona de Gavà Mar.

Amb compromís solidari

Cada edició l’organització col·labora amb projectes de caràcter social, i aquest any ha estat el moment de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia de Barcelona. L’organització ha realitzat una donació de 2.193 euros, una quantitat que contribuirà a visibilitzar als menors amb malalties sense cura i a les seves famílies, així com a donar-los atenció integral (mèdica, psicosocial, d’acompanyament, etc). (www.fevillavecchia.es)

Serveis al corredor

Com en cada edició els corredors van poder utilitzar els serveis que oferia l’organització: Cronometratge de Championchip, zona d’escalfament, servei de guarda-roba, llebres i avituallamient (aigua, beguda isotònica, fruita, fruits secs i beguda Powerade en meta), servei mèdic, i de massatge i recuperació muscular per CIM Formació.

Quant a la classificació, els guanyadors absoluts han estat:

Classificació masculina-10k
Marco Segura con 34:19
Rubén Jiménez 34:53
Alex Nuñez 35:57 
 
Classificació femenina-10k
Sara Benedí 42:12
Montserrat Galbany 43:26
Rosa Martín 44:39
 
Classificació masculina-21k
Juan Manuel Alvarez 1:11:39
Juan Miguel Moreno 1:12:15
Juan Pedro Mora 1:12:15
 
Classificació femenina-21k
Maria Martinez  1:27:32        
Esther Vidal  1:29:32
Dulce Casanova 1:30:03
 
Classificació mixta-marató per equips
Laura Sánchez 1:32:54-Sergio Cabello 1:32:54
Imma Quintana 1:35:44-Cristina Reig 1:35:44
Carmina Giménez 1:38:57-Jesús Rodríguez 1:38:58
 
Classificació masculina-marató per equips
Valentín Rangel  1:22:43 -Sergio Fernández  1:22:43
Oriol Monclús  1.25:58 -José Miguel Segovia 1:26:24
Toni Navas 1:27:09-Luis Catota 1:26:24
 
Classificació femenina-marató per equips
Yaiza Cuevas 1:47:31-Carlota Serrano García  1:47:31
Begoña Bravo  1:49:57 -Sara Ródenas 1:49:58
María Jose Valdepeñas 2:01:22 -Eva Pons 2:01:22
 
Categories: Lliga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Login with Facebook:
Entra