championchip.cat

Lliga

El Canal Olímpic de Catalunya acollirà el 22 d’octubre la XIII Marató del Mediterrani, Mitja Marató i els 10k a Castelldefels

octubre 13, 2017 by championchip in Lliga with 0 Comments

Totes les distàncies compartiran el mateix denominador comú que li dóna nom a la prova, el mar Mediterrani, i ho faran al llarg del passeig marítim, dels carrers i de les avingudes de Castelldefels.

Dimecres, 4 d’octubre-. No corris, vola! Amb aquest eslògan donem la benvinguda a la tardor corrent en una cursa ja clàssica des del cèlebre Canal Olímpic de Catalunya. El 22 d’octubre torna per 13a edició la Marató del Mediterrani, una cita esportiva amb circuits al gust de tots: 10k, mitja marató o marató per equips.

Emplaçament olímpic
Des de la singular ubicació del Canal Olímpic es donarà el tret de sortida a les 9 hores per a les tres proves i les cadires de rodes en un emplaçament únic impregnat d’essència olímpica. La prova està organitzada per Zona Vip Events, patrocinada pel Centre Comercial Ànecblau i per l’SPORT com a diari oficial i compte amb la col·laboració especial i la coorganització de l’Ajuntament de Castelldefels. També col·laboren la Bolsa del Corredor, Powerade, Coca-cola, EQUAT, Renfe Rodalies, Flaix FM, CIM Formació i Intersport Quinze.

Ànima mediterrània
La cita esportiva estrenarà nou recorregut aquest any i tindrà lloc només per Castelldefels, al municipi del Baix Llobregat, a només 20 minuts de Barcelona, des d’on es podrà apreciar el litoral mediterrani que li dóna nom a la prova.

Però la Marató del Mediterrani no és una marató qualsevol, sinó que es tracta d’una marató atípica per equips de dos participants. Cada membre haurà de recórrer només la meitat de la marató, després se sumen els dos temps i es comparteix la classificació.

El circuit: Més planer i ràpid
El recorregut sortirà del Canal Olímpic de Castelldefels per endinsar-se cap a l’interior, on se situa el CC Ànecblau per després iniciar camí cap al litoral. Es tracta d’una travessia força plana a nivell del mar, fet que la posiciona com una de les mitges maratons amb menys desnivell, que a més ofereix un paisatge tranquil amb espais naturals on perdre’s.
Més concretament, el circuit consisteix en donar dues voltes en un recorregut que surt i arriba al Canal Olímpic en una volta de 10k, mentre que els participants de la Mitja Marató hauran de fer-ne dues, amb la meta al mateix recinte olímpic.

Amb un ambient familiar
En aquesta jornada matinal hi haurà lloc per a tots, ja que els participants podran assistir amb amics i família, ja que l’epicentre de la prova disposa d’instal·lacions, com les grades per tal de no perdre detall de la sortida ni de l’arribada a meta, a més de tenir a prop un bar-restaurant.

Esperit solidari
Cada edició l’organització col·labora amb projectes de caràcter social, i aquest any ha estat el torn de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia de Barcelona. Una entitat que treballa amb un projecte infantil que té per objectiu atendre les necessitats de nens i joves malalts de càncer per millorar la qualitat de vida i la dels seus familiars. (www.fevillavecchia.es)

Serveis al corredor
La fira del corredor per a la recollida de samarretes, dorsals i xips serà al centre comercial Ànecblau el divendres 20 d’octubre (16-22h), el dissabte 21 d’octubre (10-22h), i el diumenge de la cursa (08: 30h). Per arribar a la línia de sortida amb transport públic hi haurà bitllet gratuït de Renfe Rodalies per als participants (destinació Castelldefels Centre, a només 500 metres de la línia de la cursa). Els que prefereixin accedir en vehicle privat tindran a la seva disposició l’aparcament del centre comercial, així com el del recinte universitari de la UPC.

Servei de cronometratge amb Championchip, zona d’escalfament, i servei de guarda-roba, llebres i avituallament cada 5 km d’aigua, així com beguda isotònica, fruita fresca i beguda Powerade en meta. Així mateix, hi haurà servei mèdic, de massatge i recuperació muscular per CIM Formació. El lliurament de trofeus serà per als tres primers de la classificació general masculina i femenina de cadascuna de les proves.

Com ja és tradicional tots els participants podran recuperar forces amb una bona dosi de carbohidrats amb la Pasta Party a partir de les 10:30-11:00, amenitzada amb música en directe de la DJ Neus González, que des del primer minut estarà posant ritme i bones vibracions.

Més informació a: www.maratodelmediterrani.com.

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook