Cursa Sanitas Mediterrani Nit Run

Published by championchip on

Arriba la Cursa Sanitas Mediterrani Nit Run Gran Premi Mundo Deportivo, a Castelldefels.

El proper 22 de juliol els participants descobriran el nou circuit que passa per carrers, avingudes i parcs de la UPC, i de Castelldefels en un vespre marcat per dues proves de 5k i 10k que acollirà el Canal Olímpic de Catalunya.

Des de fa tres setmanes que la Cursa Sanitas Mediterrani Nit Run- Gran Premi Mundo Deportivo de Castelldefels, una de les últimes proves del calendari que tanca aquesta temporada de running, va obrir el termini d’inscripcions per al proper dissabte 22 de juliol. De fet, les inscripcions presencials podran realitzar-se fins d’aquí a pocs dies, el 15 de juliol a la botiga Nike Quinze del centre comercial ànecblau de Castelldefels, mentre que les inscripcions online estaran obertes fins al 19 de juliol.

Es tracta d’una prova organitzada per l’Ajuntament de Castelldefels, Zona Vip Events i el Canal Olímpic de Catalunya, patrocinada per Sanitas, el centre comercial ànecblau, i en la qual també col·laboren la Generalitat de Catalunya-esportcat, la Diputació de Barcelona, ràdio Flaixbac i Mundo Deportivo.

Els circuits de 5k i 10k

El recorregut està format per dos circuits de 5k i 10k amb sortida a la mateixa hora a les 20:00, separades per només dos minuts de diferència des del popular Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels, situat a només 15 km de Barcelona. L’arribada a meta se situarà al mateix lloc que la sortida, davant de les grades, de manera que la jornada esportiva es concentrarà tant a la sortida com a l’arribada en una mateixa localització.

El recorregut de 5k transcorrerà principalment per l’avinguda del Canal Olímpic, pel Parc Estany ànecblau, un espai natural envoltat d’uns llacs del Parc de la UPC, ideal per conèixer la fauna i la flora que ens envolta. També passarà per les instal·lacions de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i pel recinte de recerca de The Institute of Photonic Sciencies (ICFO).

D’altra banda, el recorregut de 10k serà molt similar i compartirà la primera volta dels 5k, als quals se’ls afegiran 5k més per una volta més àmplia i completa pel parc del recinte universitari i de recerca.

Festa amb rock & roll, sopar Pasta Party, pastís commemoratiu dels Jocs BCN 92 ‘i diverses activitats infantils per a tota la família

A més, a l’arribada els participants podran gaudir del sopar Pasta Party, amenitzada amb un DJ i una banda de rock & roll. Així mateix, es commemorarà el quart de segle de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 92′ amb un pastís per a tothom.

De la mateixa manera, els petits comptaran amb activitats infantils a força d’inflables, i una escola d’atletisme i de piragüisme.

Serveis per al corredor

Per a aquesta tercera edició de la Cursa Sanitas Mediterrani Nit Run-Gran Premi Mundo Deportivo els participants tindran una samarreta tècnica amb disseny commemoratiu, així com la tradicional bossa del corredor amb productes de les empreses col·laboradores i una invitació per sopar a la Pasta Party. També hi haurà serveis de guarda-roba, avituallament, lavabos, dutxes, aparcament gratuït al centre comercial ànecblau, lliurament de premis i serveis de massatge.

DOBLE PUNTUACIÓ A LA #LligaChampionchip.

Per a més informació: http://www.mediterraninitrun.cat.

Per Zona Vip Events.

Categories: Lliga

2.283 Comments

Comments are closed.