Championchip

Qüestionari Championchip

Mitges de Compressió COMPRESSPORT – Guanyadors sorteig

Compressport i ChampionChip signen un acord pel qual Compressport oferirà condicions de compra més competitives a tots els lectors de la Newsletter que es registrin per al sorteig que es farà el pròxim 27 de juny.

Un cop finalitzat el període de registre pel sorteig, a continuació teniu els guanyadors:

Compressport® és una companyia suïssa fabricant de productes de compressió per a atletes. La seva marca R2V2, està basada en teixits i filats d’alta qualitat combinant les més altes tecnologies.

Què ens aporten les mitges de compressió R2V2 a la nostra activitat?

ABANS

Abans de l’exercici físic o de qualsevol competició esportiva, els productes Compressport® acceleren el procés d’escalfament dels músculs reduint el risc de lesió.

La pressió sobre les venes dels productes Compressport® millora el retorn venós cap al cor, exactament com la pressió aplicada al fons d’un tub de dentifrici, causant la pujada cap a amunt de la pasta perquè surti fora del tub.

Consegüentment la circulació de sang global és augmentada: millorant l’oxigenació del múscul, impedint la inflamació i proporcionant a l’atleta un sentiment de cames lleugeres i fresques!

DURANT

L’ús dels productes Compressport® durant la cursa redueixen les vibracions musculars induïdes pels xocs amb el terra. Limitant aquestes vibracions, Compressport® redueix el dany del múscul, retarda la fatiga, millora el rendiment muscular i endarrereix el dolor que provoca el cansament.

El risc de tendinitis, dolors a les canyelles i les lesions musculars es redueixen. La compressió proporciona un suport efectiu i disminueix l’estrès a les articulacions i tendons.

Activant els receptors cutanis i musculars, la compressió del Compressport® millorarà les sensacions i consegüentment, la posició del cos durant l’esforç.

DESPRÉS

L’activació del flux de sang que resulta d’utilitzar Compressport® durant la recuperació després de l’exercici físic, augmentarà el subministrament d’oxigen eliminant les toxines més rapidament impedint la inflamació.

Consegüentment, es redueixen els dolors o danys musculars millorant el rendiment!

Més informació aquí.

Veure Vídeo.

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook