Championchip

General

Gran Premi Kronos – ChampionChip RESULTATS DEL SORTEIG!

juny 14, 2017 by championchip in General with 0 Comments

Ha passat el mes de maig i ja tenim els 6 afortunats guanyadors d’un rellotge Kronos. Les fèmines són: Jessica Torrado Perez, Eva Roca Garcia i Míriam Arumí. Pel que fa als nois, són: Oriol Cortadellas, Ferran Relat Goberna i David Paya Sanchez. Envieu-nos un e-mail a info@championchip.cat amb DNI i número de Xip Groc per donar-vos les instruccions de recollida.

Moltes gràcies a tothom per participar i felicitats als afortunats!!!

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook