Championchip

Lliga

Cursa Popular de Pallejà, diumenge 2 de Juliol

juny 8, 2017 by championchip in Lliga with 0 Comments

Un altre any més ens trobem a les portes de la nostra Cursa d’Estiu. Aquest any fem la 38 Edició de la Cursa Popular de Pallejà.

A aquesta cursa es correran les distàncies de 10 Km i de 5 km. en un circuit pla i urbà de 5 km amb origen i arribada al mateix punt. Un punt emblemàtic per al poble com és el nostre Castell de Pallejà. En aquest punt hi podreu trobar la zona de recollida de pitralls, serveis, recollida d’obsequis, avituallament a l’arribada, així com els temps individuals i la classificació al finalitzar la cursa.

Comptarem amb el servei de llebres per als ritmes de 4, 4:30, 5 i 5:30 minuts el km., 4 zones d’avituallament als km 3, 5, 8 i 10, així com una zona amb aspersors al km 3, per als que tinguem més calor. En acabar podreu refrescar-vos i recuperar forces amb fruita fresca i begudes.

Finalitzada la cursa, es farà, a la mateixa zona, entrega dels trofeus a totes les categories premiades. Més tard es podran consultar les fotos de la línia d’arribada, així com d’altres punts del circuit.

Es recorda a tots els corredors que la cursa puntua a la #LligaChampionchip, i que la inscripció anticipada té descompte en el preu fins a l’11 de juny, així que no us adormiu. US HI ESPEREM!

Club Atletisme Pallejà

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook