Uns 10.000 corredors ompliran diumenge l’Avinguda Diagonal de Barcelona a la 5a Cursa DiR Guàrdia Urbana

Published by championchip on

El tret de sortida de la 5a Cursa DiR Guàrdia Urbana es farà a les 8.30h a Diagonal a l’alçada del Palau Reial de Pedralbes. L’arribada de la prova de 10 Km serà al Passeig Garcia Faria i la de 5Km a l’Avinguda Diagonal amb el Carrer de la Marina.

Dissabte se celebrarà la 4a Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana on més de 350 nens i nenes participaran en una jornada d’esport en família

Enguany, la cinquena edició de la cursa ha recaptat fons solidaris per a l’associació Superar l’Ictus Barcelona.

Barcelona 25 de maig de 2017.– El proper diumenge 28 de maig es donarà el tret de sortida de la 5a edició de la Cursa DiR – Guàrdia Urbana, que recorrerà de punta a punta l’emblemàtica Avinguda Diagonal de Barcelona. Uns 10.000 corredors ompliran aquest diumenge, a partir de les 8.30h del matí, aquesta arteria principal de la capital catalana. Els corredors poden optar per un recorregut de 10 km, que començarà a l’alçada del Palau Reial de Pedralbes i que acabarà al Passeig Garcia Faria, o per la versió de 5 Km amb el mateix punt de sortida que la de 10 Km i amb el punt d’arribada a l’Avinguda Diagonal amb el Carrer de la Marina. Aquesta prova de 5 Km es realitza per segon any consecutiu.

Enguany, l’atleta olímpic Nacho Cáceres serà el cap de cartell de la 5a edició de la Cursa. I competirà per la victòria en la categoria masculina.

A la Cursa hi participaran diverses cares conegudes i molt esportistes com els atletes Reyes Estévez, Marta Galimany, Juan Manuel Álvarez o Andrés Acuña; el model Víctor Lorente i diversos periodistes, com el col·laborador de DiR Adam Marti entre d’altres.

 

Categories: Lliga

265 Comments

Comments are closed.