championchip.cat

Lliga

Presentada la II Carrera Popular de Sant Adrià por la ELA

maig 24, 2017 by championchip in Lliga with 0 Comments

El 4 de juny, Sant Adrià té una cita contra l’ELA.

Correos Express patrocina una prova que l’any passat va aconseguir recaptar més de 5.100 euros per lluitar contra l’Esclerosi lateral amiotròfica.

23/05/2017 – Correos Express patrocina una prova que l’any passat va aconseguir recaptar més de 5.100 euros per lluitar contra l’Esclerosi lateral amiotròfica.

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs s’ha convertit aquest matí en l’escenari de presentació de la II Cursa Popular Sant Adrià per l’ELA, una prova que se celebrarà pels carrers del municipi el pròxim 4 de juny. La cursa comptarà amb dos recorreguts de 10 (inici a les 9:30h) i 5km (inici a les 11h) i amb l’aportació clau de Correos Express, patrocinador principal de l’esdeveniment.

Aquesta prova, organitzada per La Sansi, club liderat per l’atleta José Luís Blanco, busca col·laborar amb la Fundació Catalana de l’ELA Miquel Valls i amb la Plataforma d’afectats per l’ELA.

L’Ajuntament de Sant Adrià s’ha sumat a aquesta iniciativa, després de comprovar l’èxit aconseguit en l’edició celebrada l’any passat (més de 5.100 recaptats per la Fundació i més de 1.200 corredors).

Avui, a la Sala de Plens del Consistori, l’alcalde Joan Callau, el regidor Juan Carlos Ramos, Óscar Lozano (Correro Express), els atletes Chuso García Bragado i Alberto De la Guia, José Luís Blanco (La Sansi), representants de la Fundació Miquel Valls i la Isabel Ruiz, adrianenca afectada per l’ELA, han donat el tret de sortida a les inscripcions de la cursa.

“Parlem d’una prova que ja està consolidada a Sant Adrià i que, a més, situa el municipi dins de les competicions de 10 quilòmetres. L’element més important és que compta amb finalitats solidàries. Un any més, la Isabel ens continua demostrant què significa la valentia i la superació de reptes”, declarava l’alcalde Joan Callau durant l’acte de presentació.

Els detalls tècnics de la cursa

Un cop finalitzats tots els parlaments, José Luís Blanco realitzava una descripció tècnica de la prova, oferint tots els detalls que els corredors hauran de tenir en compte. El preu de la inscripció amb samarreta i bossa amb obsequis de regal oscil·la entre els 11 i els 13 euros, en funció de si el xip és de lloguer.

Dos euros de cada inscripció aniran a parar a la Fundació Miquel Valls i tots els participants podran gaudir d’un bitllet de Renfe de franc, un pica a pica final, diversos avituallaments, aigua abans de la cursa, un estudi plantar i un guarda roba. A més, la cursa també incorporarà un servei de fotografies a un preu competitiu (3 euros).

Bernat López (Sant Adrià)

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook