LA EDREAMS MITJA MARATÓ DE BARCELONA REFORÇA EL SEU TÀNDEM AMB eDREAMS

Published by championchip on

L’Agència de viatges on- line, líder en el sector turístic a la xarxa ha renovat el seu acord de patrocini amb la mitja marató barcelonina, reforçant un binomi que va començar el 2014 i que ha situat la eDreams Mitja Marató de Barcelona entre les mitges maratons de referència a nivell mundial. eDreams seguirà sent el title espònsor de la prova barcelonina que l’any passat va congregar més de 17.700 participants, rècord històric de la cursa. 

Barcelona 26/04/2017- L’organització de la mitja marató barcelonina i eDreams, la principal agència de viatges on-line a Espanya i una de les principals a nivell europeu, han renovat el seu acord de patrocini per als propers tres anys.

D’aquesta manera les instal·lacions d’eDreams a Barcelona han estat testimoni aquest matí de la renovació del contracte que continuarà vinculant l’agència de viatges amb la cursa barcelonina. Javier Bellido, Director de eDreams a Espanya i Joan Porcar, CEO de RPM- MKTG, han mostrat la seva satisfacció per continuar amb aquesta unió que està fent créixer la prova.

Javier Bellido, ha volgut destacar la implicació de la seva empresa amb la cursa;“ Estem molt contents de renovar el nostre compromís amb aquesta cursa que sentim molt nostra. Com una de les mitges maratons de referència a Europa, és tot un espectacle de talent, esforç i superació, valors que compartim des d’eDreams. A més a més, des de la nostra posició d’agència de viatges on-line líder a Europa, per nosaltres els viatges i l’esport sempre han anat i seguiran anant de la mà. De fet,centenars de corredors de la eDreams Mitja Marató de Barcelona es traslladaran cada any a Barcelona des de tot el món per gaudir d’aquest repte i, evidentment, de la variada oferta cultural i gastronòmica que ofereix la nostra ciutat.” 

Per la seva banda, Joan Porcar ha destacat la importància del turisme esportiu que s’està vivint els últims anys; “ L’esport i el turisme s’han convertit en activitats que han sabut aprofitar les seves sinèrgies. Actualment no s’entén l’esport sense estar vinculat als viatges. Aquestes dues activitats han generat sinèrgies tant potents que es pot dir que s’han convertit en una de sola. eDreams i la Mitja Marató de Barcelona en són un dels millors exemples.”

Des del 2014, any en què eDreams es va unir a la prova barcelonina, la mitja marató de la capital catalana ha experimentat un creixement qualitatiu i quantitatiu molt important. Aquell mateix any la corredora Florence Kiplagat va batre el rècord del món femení en aquesta distància i el va revalidar un any després aconseguint que la cursa fos el focus d’interès a nivell mundial.

Així mateix, la cursa ha viscut un increment de participants molt important els últims anys que assolia el seu rècord històric de participació el passat més de febrer amb més de 17.700 inscrits.

Un dels factors que ha afavorit aquest augment de participació han sigut els corredors i corredores vinguts de l’estranger. Així, en la passada edició la cursa un 38% dels participants eren estrangers sent França, Itàlia i Anglaterra els països amb més representants a la cursa.

La renovació de l’acord amb eDreams representa un impuls més per a la cursa que celebrarà la propera edició el dia 11 de febrer del 2018.

Per a més informació i inscripcions: www.edreamsmitjabarcelona.com.

Categories: curses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Login with Facebook:
Entra