II Cursa solidària Running 1900 – Quilòmetres solidaris!

Published by championchip on

El proper 13 de novembre se celebra la II cursa solidària Running 1900 via RCD Espanyol.

Per segon any consecutiu el RCD Espanyol i la Fundació del club organitzen el proper 13 de novembre la carrera solidària ‘Running 1900‘ amb inici i final al RCDE Stadium i amb diferents distàncies i categories segons les edats. “Després de l’èxit que vam tenir l’any passat volem igualar-lo superar-lo. La sortida serà a la porta 90 i l’arribada, a l’estadi.

La inscripció té un preu de 10 euros i tindrem diferents distàncies: 5 quilòmetres, 10 quilòmetres i un ampli ventall de diferents possibilitats”, ha explicat el director de l’àrea social, Alberto Ariza. Ariza ha recordat que les inscripcions es poden realitzar a través de Championchip, del web del club i presencialment a la dues botigues oficials del RCD Espanyol. “Els participants tindran dorsal propi, samarreta, xip i un diploma que acredita la seva participació a la cursa”, ha subratllat.

La padrina de la cursa María Vasco, esportista olímpica, ha declarat que “el més important és que és una cursa solidària i vull aportar el meu gra de sorra animant a tothom que hi participi. Cal ajudar a totes aquestes persones que tenen malalties minoritàries perquè aquesta carrera és per i per a ells”.

La president de la Federació Catalana de Malalties minoritàries (FECAMM), Rosa Quintero, ha agraït la col·laboració del RCD Espanyol. “Sense la seva col·laboració no hauria estat possible realitzar aquesta carrera. Hi ha més de 7.000 malalties minoritàries i la majoria d’elles són invisibles: no tenim metges per tractar, no s’investiga i no són rendibles per als laboratoris perquè no hi ha retorn econòmic. L’Espanyol no és conscient del que està fent per nosaltres: gràcies per escollir la nostra causa”.

Finalment, el president de la Fundació del RCD Espanyol, Antoni Fernández Teixidó, ha demanat que “la gent gaudeixi corrent per ajudar” i ha afegit que “aquesta carrera és un exemple de la importància de la solidaritat. Fundació i club treballen colze a colze perquè aquesta acció social arribi a quants més llocs millor”.

Tampoc han faltat a la cita representants dels ajuntaments de Cornellà i el Prat, l’ambaixador del RCD Espanyol, Ander Mirambell, i el porter del primer equip Diego López que ha posat a la foto de família.

Anima’t i participa a la cursa solidària!

Categories: Lliga

2.463 Comments

Comments are closed.