championchip.cat

Championchip

FES-TE UNA PROVA D’ESFORÇ!

juliol 22, 2016 by championchip in Championchip with 0 Comments

La practica esportiva continuada té com a objectiu millorar l’estat de salut, prevenir patologies, incrementar la forma física i en el cas de realitzar competició, aconseguir una millora del teu rendiment esportiu.

Com bé saps, una persona que vol practicar qualsevol esport necessita d’una equipació en consonància amb l’activitat que realitzarà; menjar sa i equilibrat, i el que se’n diu “estar en forma”.

A Championchip creiem que el manteniment d’un bon estat de salut també implica fer-se uns controls amb revisions periòdiques. Fruit d’aquests pensaments hem arribat a un acord amb Ergodinàmica Clínica, de manera que tots els nostres usuaris puguin accedir a realitzar-se un prova d’esforç, i en condicions especialment avantatjoses pels usuaris registrats a la xarxa social xipgroc.cat.

En què consisteix la PROVA D’ESFORÇ?

Analitza la resposta del cor a l’exercici i al màxim esforç. Es mesura el pols, la tensió i l’activitat elèctrica del cor a través d’aparells que el pacient portarà col·locats mentre camina sobre una cinta (primer a pas normal i després lleuger).

Amb aquesta prova és possible detectar patologies que no apareixen en condicions de repòs.

Si us interessa, seguiu aquest enllaç (http://goo.gl/FnNRD4), mireu el vídeo descriptiu i adquiriu la vostra prova, amb gasos o sense gasos.

Salut i quilòmetres!

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook