10 motius per participar a la Cursa DiR Guàrdia Urbana per la Diagonal

Published by championchip on

Si tancar per un dia l’Avinguda Diagonal exclusivament per organitzar una cursa de 10 km no és prou important per a tu, a continuació t’oferim 10 raons més per participar en aquesta cursa.

  1. La Diagonal serà teva: Disposaràs de l’emblemàtica Avinguda Diagonal de Barcelona. Podràs recórrer l’Av. Diagonal a peu, sense cotxes… Només per a tu.
  2. Passaràs pels edificis més emblemàtics de la ciutat: Alguns dels edificis més importants  i representatius de la ciutat es troben a l’Avinguda Diagonal.  La Casa de les Punxes, el Palau del Baró de Quadras, Can Serra o la Casa Colomat fan que el recorregut sigui únic.
  3. Faràs 10 Km de baixada: La cursa DiR Guàrdia Urbana tot i ser una cursa de 10Km és una cursa molt assequible ja que el desnivell total és pràcticament negatiu, per tant és perfecte per aquelles persones que s’estan iniciant en aquest tipus de curses o per aquelles que volen rebaixar la seva marca en aquesta distància.
  4. Recolliràs el dorsal per la cursa com mai abans ho havies fet: Hem preparat pels dies 6 i 7 de maig el Diagonal Runner’s Market a DiR Diagonal amb moltes activitats interessants com sessions d’activitats dirigides, Foodtrucks, animació, i molt més. 
  5. Cremaràs moltes calories: Sabies que córrer 10km suposa cremar una mitjana de 725 calories?
  6.  Viuràs els avantatges del Running en primera persona: Si ja ets runners hauràs notat els beneficis físics que aporta aquest esport, com per exemple augmentar la capacitat cardíaca, la densitat òssia, la pèrdua de pes o enfortir el sistema immunològic. A aquests beneficis cal sumar tots aquells que afecten directament al nostre cervell, que són principalment l’alliberament d’endorfines, ideals per superar algunes afeccions mentals com l’estrès, l’ansietat, l’insomni o la depressió.
  7. Participaràs i col·laboraràs en una cursa solidaria:  Per cada dorsal destinarem 0,50€ a la Fundació Summae, una entitat sense ànim de lucre creada per donar resposta a les necessitats de les famílies i als nens amb trastorns del desenvolupament i trastorns neuropsíquics.
  8. Tindràs l’oportunitat d’entrenar amb esportistes d’elit: Dos dels nostres col·laboradors, Isostar i Polar, organitzaran entrenaments previs amb professionals que compartiran tots els secrets i els detalls per aconseguir rebaixar la teva marca.  Anunciarem les sessions a les nostres xarxes socials, i seran gratuïtes pels participants de la cursa.
  9. Acumularàs experiència: Com diu el savi, el més important no és guanyar sinó participar. Això mateix és el que volem aconseguir: Una medalla es guarda en un calaix, però una experiència perdurarà per sempre en la memòria.
  10. Participar en aquesta cursa té premi: Més enllà de si quedes entre els primers classificats, obsequiarem a tots els participants amb un pack que inclou diferents descomptes i avantatges en els establiments dels nostres col·laboradors, com per exemple un val d’entre 5 i 10€ per comprar a Ikea (depen de l’import de la compra total) o un 25% de descompte als cinemes de Grup Balaña durant el cap de setmana de la Cursa.  A part d’això, tots els participants rebran una Micro-motxilla DiR i una samarreta tècnica, més regals dels nostres patrocinadors.

No et perdis la IV Cursa DiR Guàrdia Urbana per la Diagonal de Barcelona!  T’esperem el diumenge 08 de maig a les 08:30.  Pensa en Diagonal!

 

Categories: Lliga

1.228 Comments

Comments are closed.