Premis de la Lliga Championchip 2015!

Published by championchip on

Dissabte passat (23 de gener) es va celebrar l’entrega de premis de la tradicional Lliga Championchip i la 1a Lliga Trail Championchip.

Seguint l’ordre del dia, vam començar amb una taula rodona amb el tema “Grups d’entrenament” i els següents ponents: Sra. Empar Moliner, Sra. Anna Cos, Sr. Xavier Nadal, Sr. Andrés Acuña, Sr. Oriol Marimon i Sr. Jordi Soler.

A l’acte es va presentar la nova versió de l’aplicació xipgroc.cat, amb la novetat més important, en aquest cas, referida a la gestió de Clubs i a les Lligues Championchip.

Es va posar de manifest l’evolució que l’aplicació està tenint des del seu llançament a mitjans de 2015, pel que fa a funcionalitats i serveis als corredors, des de les primeres consultes a les Classificacions cursa per cursa i en temps real, a les gràfiques individuals, estadístiques per grups amb secció d’amics, clubs, murs d’interrelació, filtres i personalització fins i tot del diploma si s’afegeix la foto personal al perfil.

Per últim, confirmar el nostre interès per continuar millorant no només el xipgroc.cat, sinó altres serveis actuals com són la Gestió de les Inscripcions i el canvi previst de la plana championchip.cat, amb una integració directa des de l’espai xipgroc.cat.

Seguiu atents, ens espera un nou any ple de reptes amb molts fans del #xipgroc que ens inspirin.

Bones curses i salut per gaudir-les!

PD: Consulteu totes les fotos aquí.

Categories: GeneralLliga

1.447 Comments

Comments are closed.