La Cursa dels Nassos viu una història d’amor de grans dimensions

Published by championchip on

Per Alberto Montenegro (@amontenegro79).

Cada vegada a les curses populars està guanyant més pes la manifestació social que no pas la esportiva. I en una festa de l’esport per acabar l’any, com és la Cursa dels Nassos, aquesta apreciació queda encara més reforçada. Són molts els barcelonins que decideixen fer tres o quatre curses a l’any i aquesta celebrada el 31 de desembre està plena de singularitats que la fan ser atractiva per aquells corredors no tan habituals.

Entre tots aquests es troba el personatge que posa el seu nom a la cursa, l’Home dels Nassos, que com explica la història l’únic dia que hom pot veure’l és justament aquest dia, i per aquest motiu des de ja fa un bon grapat d’anys és l’encarregat de completar la seva festa donant el tret de sortitda de la darrera cursa de l’any.

Però enguany l’amfitrió de la cursa no volia estar tot sol allà al balcó de presidència ajudant a la Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, fent aquest tret de sortida, sinò que va demanar suport i caliu a un altre personatge que també celebra la seva gran festa el dia 31, la Grossa.

Sembla ser que l’Home dels Nassos ja feia dies i setmanes que anava cavil·lant com fer-s’ho per no estar tot sol el seu gran dia. Volia una parella de ball, i tot indica que a més ha trobat la seva mitja taronja. Per aquest motiu, ja el dia 21 de desembre, 10 abans del seu gran dia, va fer arribar a la seva adorada Grossa una carta fent-li una proposició decent que podreu comprovar al següent video: https://www.youtube.com/watch?v=Y_ct39kZxYk

Després d’aquest primer apropament, van ser les xarxes socials les que mica en mica van ajudar a fer fruir l’amor entre tots dos capgrossos, ja que l’Home dels Nassos va demanar l’ajut als seus seguidors i als inscrits a la cursa perquè ella s’acabés unint a la gran festa esportiva de la tarda del 31 de desembre.

I com a mostra, aquí va un petit resum de com van anar apropant posicions fins que ella li va dir que sí, que aniria a la Cursa dels Nassos.

22 desembre

HOME NASSOS | Estic molt nerviós! He fet el pas. @lagrossacat ja ha llegit la meva carta. Creieu que ho aconseguiré?

23 desembre

GROSSA | Rebo missatges d’un tal Home dels Nassos… Algú sap qui és aquest capgròs tan ben plantat? #LaGrossadelsNassos

24 desembre

HOME NASSOS | Un ram de roses per La Grossa més preciosa de tot Catalunya. Reina, estigues atenta que aquests dies aniràs rebent regalets… el Nadal és temps de joia i jo et vull convèncer, perquè t’enamoris de la Cursa dels Nassos i m’acompanyis el dia 31! #LaGrossadelsNassos #boigpertu

GROSSA | Oh! Em poso vermella! Quin capgròs tan galant! #LaGrossadelsNassos

HOME NASSOS | Nit de Nadal, m’encanta! Espero poder celebar el proper dia important acompanyat de @lagrossacat #LaGrossadelsNassos

GROSSA | Ui! Regalets? Si normalment els reparteixo jo! Potser sí que acabaré venint, Home dels Nassos… #LaGrossadelsNassos

25 desembre

HOME NASSOS | Bon Nadal Nassos! I tu, estimada @lagrossacat fes-me el regal més preciat i acompanya’m a la #CursadelsNassos #LaGrossadelsNassos

29 desembre

HOME NASSOS | No m’ho puc creure!! La Grossa m’ha dit que sí al twitter, que vindrà amb mi a la #CursadelsNassos aquest any!! Ai, Nassos, acompanyat, per primer cop a la vida…Tots els moments de felicitat de veure-us gaudir acabant l’any fent esport amb amics, família, parella… i jo per fi, també ho faré! Amb la Grossa més preciosa!! Mireu, mireu, en tinc proves! Què esplèndida està amb el seu xandall, quin glamur! I amb la seva Bossa del Corredor i el seu dorsal? He de confessar que allò va ser una broma, ella ha d’estar al meu costat, donant el tret de sortida com una reina, que és el que ets La Grossa, una REINA!

GROSSA | Et confesso que preferia no córrer! Però el dia 31 estaré contenta de ser #LaGrossadelsNassos

HOME NASSOS | M’ha dit que siiiii!! @lagrossacat ve a la #CursadelsNassos!!! #unsomnifetrealitat #esticflotant

30 desembre

HOME NASSOS | Escolteu… ehmmm.. estic molt nerviós amb aixó de La Grossa… Molt content, eh? No us penseu, és per mi un honor i… i.. ai quins nervis! Encara sort que tinc als meus amics, mireu com ho celebren, si estan més contents que jo! No, això és impossible. Aixó és una realitat Nassos! Acabem tots l’any junts amb la Grossa preciosa!

Com heu pogut comprovar, després de les flors, el dorsal i la bossa del corredor, la Grossa va quedar tan encantada que no va poder dir-li que no i es va plantar ben puntual a la seva primera cita el dia 31 de desembre a les 17:00h, mitja hora abans del començament de la cursa. Ella ja havia fet la seva feina aquell dia repartint il·lusió i calers per tot Catalunya, ara només li faltava conèixer el seu estimat capgròs, aquell que l’havia trencat el cor els dies previs a la cursa.

I com no podia ser d’una altra forma, la trobada entre tots dos va ser multitudinària i moltes càmeres i molts atletes van ser-hi allà presents per veure en viu aquesta trobada històrica entre els dos capgrossos més importants del final d’any, que a més van estar allà per donar suport i desitjar molta sort a tots els atletes i com a protagonistres del lliurament de premis de la cursa.

Bé, ara només queda esperar saber com va la cosa entre tots dos per la propera edició. Però per això haurem d’esperar 366 dies, que aquest 2016 és any de traspàs!!

Categories: General