18-O, Mitja del Castell del Papiol: trail 23k per Collserola

Published by championchip on

El proper diumenge 18 d’octubre tindrà lloc al Papiol la segona edició de la Mitja del Castell, un trail de 23k pel Parc de Collserola, amb pistes, corriols i trialeres i 1.100 metres de desnivell positiu acumulat, amb sortida i arribada al castell del Papiol.

La Mitja del Castell del Papiol va néixer amb vocació de convertir-se en una cursa de referència a la comarca, amb contínues pujades i baixades per camins del terme del Papiol, una de les viles porta d’entrada a Collserola.

L’objectiu de CorreCATagafo i l’Ajuntament del Papiol, els organitzadors, és “ensenyar aquells paratges que tenim prop de casa, a Collserola, i que moltes vegades desconeixem, com la Rierada, el Puig Madrona, les Escletxes o la Salut, i de potenciar el trail, sempre en harmonia amb la natura”. És per això que es limita el número de participants a 500.

Vessant solidari

La Mitja del Castell del Papiol té també amb una clara intenció solidària, pel què destinarà un euro de la inscripció a projectes locals d’ajuda als més necessitats, infants o tercera edat.

L’organització no preveu beneficis, però en cas que n’hi hagués, es compromet a destinar part dels mateixos a una acció mediambiental amb el Parc de Collserola i amb l’ajuda dels nens del CEIP Pau Vila del municipi. Cronometra Championchip.

Categories: Lliga

922 Comments

Comments are closed.