11-O, Cursa a Sant Muç 10k solidària, botifarrada i cervesa inclosa

Published by championchip on

El proper diumenge 11 d’octubre, a les 9:30h, tindrà lloc a Rubí la 27a edició de la Cursa a Sant Muç, una 10k ja clàssica, amb botifarrada popular per recuperar forces al final i, enguany, també solidària, ja que un euro de cada inscripció anirà a l’Associació Compartir.

La Cursa a Sant Muç és una 10k urbana d’asfalt, circular i amb algunes pujades i baixades, assequible i gens avorrida. La sortida (i l’arribada) tindrà lloc a la Rambla del Ferrocarril, just davant de l’estació dels FCG; es passarà pel centre de la ciutat, es pujarà fins a la urbanització de Sant Muç i es tornarà a baixar fins la Rambla del Ferrocarril.

Botifarrada i sortejos

Tots els participants de la Cursa a Sant Muç rebran una samarreta i una bossa tècniques commemoratives i una bossa del corredor amb regals dels patrocinadors. Després de la prova, hi haurà botifarrada popular, que inclou l’entrepà, cervesa Moritz, fruita, xocolata, snacks, postres i begudes.

Un cop recuperades les forces, es duran a terme diversos sortejos de material esportiu i pernils, entre d’altres premis interessants. Més de 60 productes a sorteig.

També per als més petits

També hi haurà proves atlètiques per als més petits (de 830m, 1.360m i 2.300m segons les edats), fet que converteix la Cursa a Sant Muç en una matinal atlètica i festiva ideal per a tota la família.

Cursa solidària

Un euro de cada inscripció serà donat a l’Associació Compartir, entitat local sense ànim de lucre que treballa en diferents programes per donar suport a joves i famílies sense recursos del barri del Pinar de Rubí.

El circuit de 10k està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. Cronometra Championchip.

Destaquen també el organitzadors la presència de “Corresolidaris” de llebres (Rafa Pérez…) amb què la cursa ajudarà a difondre les malalties minoritàries.

Categories: Lliga

2.286 Comments

Comments are closed.