Una 5k plana, ràpida i solidària, al barri Besòs – Maresme

Published by championchip on

El proper diumenge 7 de juny tindrà lloc a Barcelona la primera Cursa 5k Besòs – Maresme, una prova amb un recorregut absolutament pla, fàcil i ràpida, ideal tant per aquells que vulguin fer marca en aquesta distància com per aquells que vulguin iniciar-s’hi amb els amics o la família.

“Eren moltes ja les curses que passaven pel nostre barri i ara, per fi, desprès de molts esforços, tindrem també la nostra pròpia cursa”, han dit els responsables d’aquesta primera Cursa 5k Besòs – Maresme, que recorrerà artèries del barri tan transitades, conegudes i planes com la rambla de Prim.

La cursa serà el pròxim 7 de juny a les 9h i representarà el tret de sortida de les activitats de la Festa Major del barri. També s’aprofitarà la prova per fer una recapta solidària de productes d’higiene i aliments infantils per ajudar al Menjador Solidari del Gregal que s’ocupa dels veïns més necessitats.

Guarda-roba, dutxes, entrenaments en grup
La inscripció a la cursa inclou samarreta tècnica (si es demana), assegurança mèdica, bossa del corredor amb obsequis dels col·laboradors, un estudi biomecànic de la Clínica Esportiva Ianes, servei de llebres i fotos de la cursa (km 3 i a l’arribada), així com l’avituallament, un cop finalitzada la prova.

També hi haurà servei de guarda-roba, dutxes i vestuari, al CEM Maresme després de la Cursa, massatges i la possibilitat de participar dels entrenaments en grup els dies 23 i 30 de maig.

La Cursa 5k Besòs – Maresme començarà i acabarà a la plaça Maresme. Un cop acabada la prova es durà a terme una exhibició de les diferents entitats esportives del Besòs-Maresme.

Punts de recollida solidaris, i productes necessaris
Hi haurà un punt de recollida solidària a l’entrega de dorsals i també el mateix dia de la prova. Els productes i aliments necessaris són la llet per lactants des del primer dia (núm.1); llet de continuació des de 6 mesos (núm.2); llet de creixement des dels 12 mesos (núm.3); llet de creiexement des dels 24 mesos (num.4); llet pasteuritzada; farinetes de 8 cereals, potets de farinetes de carn, peix o verdures; galetes; sucs; bolquers de totes les talles; tovalloletes humides, etc.

El Menjador Solidari de la Cooperativa Gregal va sorgir a finals de l’any 2012 com una proposta feta per part de veïns i socis per ajudar les famílies del barri Besòs – Maresme més necessitades a satisfer les seves necessitats alimentàries bàsiques.


981 Comments

Comments are closed.