Mulla’t i Corre: jornada solidària al Circuit Barcelona-Catalunya

Published by championchip on

El proper diumenge 26 d’abril tindrà lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya la cursa solidària Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple (www.mitjaterrassa.org) que inclou proves de 10k (puntuable a la Lliga Championchip), 5k, milla, milla infantil i també diverses distàncies per als patinadors.

L’organització ha concebut la jornada pensant en tota la família, pel què durant tot el matí es podrà gaudir d’un circuit de Segway i bicicletes elèctriques, inflables, rocòdrom i diferents activitats lúdiques, que tindran lloc mentre a la pista es disputin les diverses curses.

Sorteig de viatges
Totes les persones inscrites obtindran l’obsequi d’una bossa del corredor amb diferents regals i samarreta tècnica. També es sortejarà un viatge a Turquia i entrades de MotoGP.

Carles Castillejo
L’atleta olímpic català Carles Castillejo dóna suport a la iniciativa solidària i ha confirmat que correrà la cursa de 10k (puntuable a la Lliga Championchip).

Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple és una iniciativa de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la Fundació Esclerosi Múltiple.

La iniciativa compta amb el suport del Circuit Barcelona-Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme, l’Ajuntament de Montmeló i el diari Sport. Cronometra Championchip.

Categories: Lliga

2.526 Comments

Comments are closed.