Descobriu l’aplicació xipgroc.cat: seguiment online i en temps real, i resultats, de les curses

Published by championchip on

L’aplicació xipgroc.cat, creada per Championchip, permet fer el seguiment online de cada participant, control a control i en temps real, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. Només cal entrar a xipgroc.cat, cercar la cursa corresponent i introduir les dades (nom i cognoms, o número de dorsal) de la persona que volem seguir; un cop seleccionada, veurem amb quines marques i a quina hora va passant cada control de la prova, en temps real.

D’aquesta manera, familiars i amics dels corredors poden saber en tot moment per on acaba de passar el seu parent o amic. I, un cop acabada la cursa, els mateixos participants poden accedir al seu temps final i als parcials. Com més controls té la cursa, més acurat i proper és el seguiment.

Tota la classificació
L’aplicació xipgroc.cat també mostra la classificació actualitzada en tot moment, des del primer control fins a la meta, cosa que permet no només tenir localitzades persones concretes sinó també els caps de cursa.

També amb el codi QR
Combinar l’aplicació xipgroc.cat amb el codi QR al dorsal, que ja incorporen algunes curses, permet als participants accedir directament als seus temps, en qualsevol moment (passant el lector de codis QR pel dorsal).

Creada aquest 2014, l’aplicació xipgroc.cat s’aplica ja a la majoria de curses cronometrades per Championchip, sent en les de llarga distància on pren més rellevància.


2.777 Comments

Comments are closed.