5k solidària: la Pujada al Castell de Castelldefels

Published by championchip on

El proper dissabte 6 de desembre, a les 10h, tindrà lloc la 33a Pujada al Castell de Castelldefels, una bonica i assequible 5k urbana, que enguany inclou l’objectiu solidari de recollir fons per a la Marató de TV3, dedicada a les malalties del cor.

Amb 33 anys d’història, la Pujada al Castell de Castelldefels es consolida com una cursa per a tots el públics i amb unes vistes privilegiades, ja que fa cap al castell, el punt més elevat de la ciutat, des d’on es domina la franja costanera del massís del Garraf.

Aquell mateix mati del dissabte 6 de desembre, els organitzadors de la cursa promouran també curses gratuïtes per als més petits, amb la intenció (una setmana abans que se celebri la Marató de TV3) de fomentar l’exercici físic com una de les millors eines per combatre les malalties cardíaques.

La 33a Pujada al Castell de Castelldefels d’aquest 2014 ha habilitat també un “Dorsal 0” perquè aquells que no vulguin o no puguin córrer, pel motiu que sigui, puguin col·laborar, si ho desitgen, fent el seu ingrés solidari amb la recerca de les malalties del cor, a través del número de compte:

ES04 1491 0001 2521 1608 1221.


1.033 Comments

Comments are closed.