Matinal atlètica a Ripoll: 21k i 6k, el proper 16N

Published by championchip on

El proper diumenge 16 de novembre tindrà lloc la mitja marató “XXXVIè Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès” (21k) i la 3a Cursa Popular “Ripoll Bressol de Catalunya” (6k) en una matinal atlètica que no us podeu deixar perdre.

La mitja marató (21k) començarà a les 10h i tindrà un recorregut bastant recte d’anada i tornada, amb sortida de la carretera de Barcelona, davant del camp municipal de futbol de Ripoll, i arribada a la plaça Abat Oliba de la mateixa localitat gironina, tot passant per Sant Joan de les Abadesses.

El km 11 de la mitja està situat a Sant Joan de les Abadesses, punt més alt del traçat: la resta ja serà avall que fa baixada, fins a Ripoll. L’organització posarà avituallaments als quilòmetres 5,10 i 15, i a l’arribada, on els participants rebran una bossa amb productes de la terra i una samarreta tècnica commemorativa de la prova.

La popular i els dorsals
La cursa popular (6k) començarà a les 10.10h i sortirà també de davant del camp municipal de futbol de Ripoll, a la carretera de Barcelona, i arribarà fins a la plaça Abat Oliba.

Els dorsals es recolliran el mateix diumenge a partir de les 8h, a l’IES Abat Oliba (carretera de Barcelona, 57). També hi haurà un servei de guarda-roba. El lliurament de premis es farà a les 12.30h, a la plaça de l’Ajuntament de Ripoll. Cronometra Championchip.

Categories: Lliga

1.203 Comments

Comments are closed.