Córrer pels boscos dels bandolers (10k i 6k)

Published by championchip on

El proper diumenge 2 de novembre tindrà lloc a Olost (Lluçanès) la primera prova del Circuit de Curses dels Bandolers, amb tres modalitats: 10k, 6k i 1k (infantil); un circuit que tindrà continuïtat els propers mesos a Arbúcies, Viladrau, Sant Feliu de Sasserra i Sant Hilari Sacalm.

El circuit de la primera Cursa dels Bandolers serà circular, amb sortida i arribada a la plaça major d’Olost, tot passant per pistes i senders entre camps de conreu, pastures i els mateixos boscos on es refugiava el mític bandoler Perot Rocaguinarda.

L’hora de sortida de la prova 6k serà les 10h del matí, i la de 10k, a les 10:15h. La cursa infantil es disputarà a les 12h del migdia. Els dorsals es recolliran allà mateix, a partir de les 8h.

Samarreta i botifarra
Tots els participants a la Cursa dels Bandolers d’Olost rebran una bossa del corredor amb una samarreta tècnica commemorativa, beguda i entrepà gentilesa de Casa Tarradellas.

L’organització del Circuit de Curses dels Bandolers oferirà també servei de guarda-roba, dutxes i lavabos, assegurança i massatges. Cronometra Championchip.

 


1.054 Comments

Comments are closed.