Una 10k solidària, a la façana marítima de Barcelona

Published by championchip on

El proper diumenge 2 de novembre de 2014, a les 9:30h, tindrà lloc la cursa ‘Una Llar Fora de la Llar’, una 10k circular, plana, ràpida i solidària, organitzada per la Casa Ronald McDonald de Barcelona, que recorrerà la façana marítima de la ciutat, des del recinte del Fòrum fins a la Torre Mapfre, anar i tornar.

El circuit de la primera edició de la cursa ‘Una Llar Fora de la Llar’ comença a les plaques solars del Fòrum; passa per les piscines del recinte i per la Torre Telefònica, i recorre la platja de la Mar Bella fins a la Torre Mapfre, on dóna mitja volta de tornada fins al Fòrum. El control dels 5km (primer avituallament) serà als peus de la mateixa torre.

Les inscripcions per a aquesta prova tan atractiva i ràpida estaran obertes fins el dimecres 29 d’octubre, tot i que l’organització ha fixat un límit de 3.000 participants. Així que si voleu assegurar-vos-hi una plaça no us la deixeu passar. Les bones vistes estan garantides. I també la bona obra.

Objectiu solidari
La cursa ‘Una Llar Fora de la Llar’ té un doble objectiu solidari: donar a conèixer la tasca de la Casa Ronald McDonald de Barcelona (que des de 2002 acull gratuïtament nens malalts i les seves famílies, desplaçats per seguir el tractament) i, alhora, recollir fons per al seu manteniment. Cada any s’hi atenen més de 250 famílies, amb una estada mitja de 19 dies.

La bossa del corredor de la cursa ‘Una Llar Fora de la Llar’ contindrà una samarreta commemorativa de la prova i diversos regals més dels patrocinadors. Hi haurà avituallament als cinc quilòmetres i a la meta. Cronometra Championchip.

Categories: Lliga

605 Comments

Comments are closed.