Octubre: Lluís Companys, Correbarri, i més

Published by championchip on

La temporada segueix i l’antepenúltim mes de l’any arriba carregat de bones i interessants curses puntuables a la Lliga Championchip, que tot seguit us enumerem: des de 5k a 26k, passant per 10k i mitges maratons.

L’octubre comença fort, el dissabte 4, amb la ja mítica Cursa Lluís Companys 8k per la costeruda muntanya de Montjuïc. I el diumenge 5, teniu a Les Corts de Barcelona la Marxa per la paràlisi cerebral 5K.

El diumenge 12, tres cites a tenir en compte: la Cursa de Fons Rubí 10k, la Cursa Aire 10k de Vilassar de Mar – Cabrera de Mar i, a la capital, l’acolorit i multitudinari Correbarri 10k.

El dissabte 18, teniu el Cros de Santa Margarida i els Monjos, i el diumenge 19, un altre dia amb diverses opcions per a tots els gustos, apunteu: el Trail Fem Sui – Sant Antoni de Vilamajor 26k, el Trail Mitja del Castell – El Papiol 21k, el Cros Solidari per la Salut Mental de Sant Boi 8k, la Marató i la Mitja Marató del Mediterrani i la Cursa de la Tardor de Sant Andreu de la Barca 10k.

I tanquem el mes d’octubre amb les quatre curses puntuables, el diumenge 26, que són: la Cursa per L’Esperança Fòrum BCN 10k, els 10k urbans de Manresa, els 10k de Sant Vicenç dels Horts i la Cursa Sant Cugat DIR 10k.

Categories: Lliga

811 Comments

Comments are closed.