Parets del Vallès corre pel treball digne i contra la fam

Published by championchip on

El proper diumenge 5 d’octubre, a les 10h, tindrà lloc a Parets del Vallès la primera Cursa Solidària pel Treball Digne, una 7k urbana amb un circuit que va des del pavelló municipal d’esports fins a les pistes d’atletisme de la localitat vallesana.

La primera Cursa Solidària pel Treball Digne està organitzada per la UGT de Catalunya en el marc de la Jornada Mundial pel Treball Digne, que la Confederació Sindical Internacional convoca dos dies després.

Així mateix, els organitzadors de la primera Cursa Solidària pel Treball Digne han decidit col·laborar amb el projecte de la Creu Roja “Aliança Humanitària per l’Alimentació Infantil” destinada als nens i nenes de Catalunya (www.ellsnopodenesperar.org).

Doble solidaritat, en una 7k matinal de diumenge
Es tracta doncs d’una 7k urbana de diumenge al matí. amb un component solidari doble: reivindicar els drets laborals, la lluita contra l’exclusió social i els valors propis del sindicalisme; i aconseguir recursos per garantir l’accés a una alimentació completa, sana i equilibrada de la quitxalla catalana.

La UGT de Catalunya destinarà els diners que recapti a través de les inscripcions (i les aportacions que puguin realitzar els corredors o les entitats col·laboradores) al projecte de la Creu Roja “Aliança Humanitària per a l’Alimentació infantil”.

Categories: Lliga

655 Comments

Comments are closed.