Setembre: de la Cursa del Barça a la Mercè

Published by championchip on

Setembre comença fort, amb deu curses que puntuen a la Lliga les primeres dues setmanes, entre les quals destaca la Cursa del Barça, i continua amb vuit proves més, per a la segona quinzena, que culmina amb la Cursa de la Mercè.

El divendres 5 a la nit hi ha la Metropolitan Barcelona Midnight Trail 14K, i el diumenge 7, la Cursa del Barça 10K i la Cursa de la Vinya de Sant Llorenç d’Hortons 10K.

La Diada de Catalunya, dijous festiu, també té proves marcades, quatre: la Cursa de Viladecans 10k, la Sansi de Bellaterra 5k, la Cursa Popular de Mataró Ronda 43 10K i el 1/3 de Marató de la Vall del Tenes.

Per al cap de setmana 13-14, tenim la Rentrée Badalona 5k del dissabte 13, i el Cros de l’Ametlla de Merola 10K i la Cursa del Poble Nou 10k del diumenge 14.

El dissabte 20 tindrà lloc la Collbatonina 10k, i diumenge 21, la Cursa Popular Nick Esports – Horta 5K i la Cursa de Sant Miquel 10K de Molins de Rei.

I finalment, el darrer cap de setmana del mes, és moment per a la Cursa del Mosquit de Manresa 10K del dissabte 27, i la Cursa El Prat de Llobregat 10k, la Mitja Marató de Sant Cugat, la Trail Senders del Penedès a les Cabanyes i la Cursa de la Mercè, del diumenge 28.

Aquest mes comença també la temporada de la Challenge BCN 10k, que incorpora noves curses.

Categories: Lliga

605 Comments

Comments are closed.