Migdiades llargues i… algunes curses populars

Published by championchip on

L’agost és el mes de les migdiades llargues i els dies blaus de platja o muntanya, el mes de les vacances per excel·lència… i, com a tal, també ofereix menys curses als corredors populars. Però, tot i això, aquells que ho vulguin, també tindran on triar. tot seguit us resumim les set proves a què us podreu apuntar durant el mes més estiuenc de l’any.

La primera, en una localitat empordanesa: la 2a cursa 10K El Port de la Selva se celebrarà el dimarts 5 d’Agost. El divendres 8 d’agost tindrà lloc la 5k Platja d’Aro, seguida de la Iris Night Run Figueres, una 8k nocturna, el dissabte 9 d’agost i, finalment, el matí del diumenge 10 d’agost, la 10K Malgrat de Mar.

Arribats a aquest punt, l’activitat s’aturarà del tot durant dues setmanes, fins que ens tornem a calçar les vambes per la Cocollona Night Run Girona, 5K i 10K, del dissabte 30 d’agost al vespre, i per la Cursa Popular Festa Major de Ripollet, que el diumenge 31 al matí oferirà també la possibilitat de triar entre una 5k o una 10k.

Així què, doncs, correm una mica, a l’agost? Sigui com sigui, gaudiu de l’estiu i de les vacances tant com pugueu. Salut i km!

Categories: Lliga

579 Comments

Comments are closed.