Més de 13.000 inscrits a la Lliga, i 175 clubs

Published by championchip on

Des d’aquesta setmana, la Lliga Internet Championchip compta ja amb 13.050 inscrits, fet que demostra que l’interès pel córrer augmenta i també que cada vegada sou més els corredors i les corredores que ens feu confiança i participeu a la lliga del xip groc.

La Lliga Internet Championchip és una competició anual i gratuïta, pensada per als usuaris del xip groc, que inclou les 150 curses populars catalanes més interessants. N’hi ha que puntuen triple, hi ha les dobles i les senzilles, i cada participant suma les seves 14 millors proves (4 senzilles, 8 dobles i 2 triples).

Maratonians olímpics amb xip groc
Una altra novetat d’aquest mes, que ens fa especial il·lusió, és la incorporació a la Lliga Championchip dels socis del Castillejo & Cáceres Running Club, dirigit pels maratonians olímpics Carles Castillejo (2h10’09″) i Nacho Cáceres (2h11’58″).

Amb ells, ja són 175 els clubs inscrits a la Lliga Internet Championchip, cosa que converteix aquesta competició en la més important de l’atletisme popular català i que ens anima a seguir treballant per fer-la cada vegada més interessant.

Categories: Lliga

621 Comments

Comments are closed.