Deu proves per a la 3a lliga “Corrent fem Barça”

Published by championchip on

El proper diumenge 7 de setembre, amb la primera edició de la Cursa Barça 10k, arrencarà la 3a lliga “Corrent fem Barça”, la competició pensada per als socis i simpatitzants del club blaugrana amb xip groc, que inclou deu proves del calendari català de curses populars.

Per participar a ‘Corrent fem Barça’ cal ser soci o soci de compromís del club blaugrana, amic o amiga del Palau, penyista o treballador del FC Barcelona, tenir més de 16 anys i ser propietari d’un xip groc de Championchip.

Algunes de les millors curses del calendari
En aquesta 3a edició, el “Corrent fem Barça” inclourà la 1a Cursa Barça, la Cursa de la Mercè (setembre 2014), el Correbarri (octubre), la Jean Bouin Open i el Cros Popular de Sants (novembre), la Cursa dels Nassos (desembre), la Cursa Barri Sant Antoni (gener 2015), la BDN Runing Memorial Luis Condon, Badalona (març), la Cursa de Bombers (abril) i la Cursa de Nou Barris (maig).

D’aquesta manera, el FC Barcelona vol fomentar la participació dels socis en curses atlètiques populars, per fomentar així una millor qualitat de vida, i un nexe entre l’afició blaugrana i l’afició per córrer.


1.984 Comments

Comments are closed.