Gymadvisor.com, trobar gimnàs no havia sigut mai tan fàcil

Published by championchip on

L’estiu és la millor època per apuntar-se a un gimnàs. Bé, també és després de les vacances d’estiu o després del Nadal, quan fem la llista dels bons propòsits, o quan comença la primavera o el dia del nostre aniversari… Tant és: el que compta és estar-ne convençut i decidir-se a invertir en salut, ¿no creieu?

El que passa actualment, quan ens posem a buscar gimnàs, és que el ventall de centres esportius que ens trobem és cada vegada més ampli i competitiu i a vegades costa una mica trobar tota la informació (horaris, activitats i preus) de cada gimnàs: per això s’agraeixen iniciatives com la del cercador de gimnasos Gymadvisor.com

Més de 500 gimnasos amb ofertes
Gymadvisor.com és un buscador gratuït de gimnasos i d’altres equipaments esportius, que permet cercar pel nom del gimnàs, per la ubicació (ciutat, codi postal o carrer), per l’activitat (ioga, pilates, spinning) o pel tipus d’instal·lació (pistes de pàdel, rings de boxa, piscines), i que posa a l’abast de l’usuari gairebé 2.000 gimnasos de tot Espanya.

A més, Gymadvisor.com ofereix als seus usuaris més de 500 promocions que us facilitaran la vida quan us decidiu a posar-vos una mica més en forma: hi trobareu des de passis d’un dia o d’una setmana per provar gimnàs, fins a ofertes promocionals per apuntar-vos-hi directament (quotes mensuals, trimestrals, semestrals i anuals), en horari lliure i estalviant-vos la matrícula.

Tot tipus de propostes esportives
A Gymadvisor.com hi trobareu propostes per fer sessions amb entrenador personal, màquines a la sala de fitness, natació, balls de saló, crossfit, golf, pàdel, ioga, pilates i un llarg etcètera d’activitats esportives.

Tant si viviu a Barcelona com si per temes de feina viatgeu sovint a Madrid, Sevilla, València o Màlaga; o si us en aneu de vacances a Donosti, Eivissa o Palma de Mallorca, amb Gymadvisor.com ja no tindreu excusa per no continuar entrenant.

Gymadvisor.com és ideal per buscar, trobar i regalar salut, als amics, la família, la parella… o a un mateix. Ara, a l’estiu, o quan sigui que feu el pas.


1.071 Comments

Comments are closed.