La Ultratrail de Collserola et posarà a prova

Published by championchip on

Ja hi ha data per a l’èpica. El proper dissabte 22 de novembre de 2014 tindrà lloc al Parc Natural de la Serra de Collserola la segona edició de l’Ultratrail de Collserola (UTC), Gran Volta al Parc Natural, amb un traçat de 80 km pels camins i corriols del parc, i la possibilitat de participar a la Mitja Volta, de 45km, i La Popular, de 23km. Aquest any, la prova dels 23km puntuarà a la Lliga Championchip.

L’espectacular pulmó verd de l’àrea de Barcelona torna a ser l’escenari d’aquesta prova que passa pels nou municipis que formen el parc (El Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Barcelona, Montcada i Reixac, Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat del Vallès), i que enguany tindrà la base al Centre Esportiu les Moreres d’Esplugues de Llobregat, sortida i arribada de la UTC.

“La idea és fer arrelar la cursa als nou municipis del consorci del Parc Natural de Collserola, i acostar-nos als seus ciutadans, corredors o no, per fer-los partícips d’un esdeveniment d’aquesta magnitud”, diuen els organitzadors, que “han mirat de reduir els trams d’asfalt per fer la cursa més atractiva i més de muntanya”.

Seguiment parcial a parcial, amb ‘xipgroc.cat’
El dia de la prova, la web de la cursa anirà actualitzant al moment els temps dels corredors en passar per cada un dels controls de Championchip. L’ultratrail (80km) comptarà amb sis controls parcials; la Mitja Volta (45km) amb tres; i La Popular (23km) amb un, més els temps de sortida i d’arribada. L’aplicació xipgroc.cat, que permet aquest seguiment en temps real, està en fase de proves però ja s’utilitza en diverses curses cronometrades per Championchip.

Categories: Lliga

637 Comments

Comments are closed.