Al setembre, tots a la Cursa Barça 2014

Published by championchip on

El proper diumenge 7 de setembre, a les nou del matí, tindrà lloc a Barcelona la Cursa Barça 2014, amb el lema “la cursa que sents”, una 10k molt especial, amb un recorregut urbà homologat d’asfalt amb sortida i arribada al Camp Nou.

El circuit de la Cursa Barça 2014 transcorre per l’avinguda Diagonal fins a la plaça Francesc Macià, l’avinguda Tarradelles, el carrer Entença i la Travessera de les Corts (passant per l’antic Camp de Les Corts), entre d’altres, fins a completar els 10k.

Amb aquesta prova, el FC Barcelona recupera la idea d’una cursa per a tots els públics al barri de les Corts, amb l’objectiu d’apropar la pràctica de l’atletisme popular a tots els socis i aficionats que vulguin participar d’una jornada lúdica i esportiva.

Primera prova de la Challenge BCN 10K
La Cursa Barça 2014 serà la primera prova de la VII Challenge BCN 10k, i puntuarà també al ‘Corrent fem Barça’ i a la Lliga Championchip. Tots els participants rebran una samarreta commemorativa confeccionada especialment per a l’ocasió, entre d’altres obsequis.

La prova es dividirà en categoria absoluta masculina i femenina, cadira de rodes, discapacitat visual, paràlisi cerebral i discapacitat intel·lectual.

Inscripcions
Les inscripcions es tancaran l’1 de setembre o quan s’assoleixin els 7.000 inscrits, el límit establert per l’organització.

Categories: Lliga

1.242 Comments

Comments are closed.