Cinc proves solidàries: Challenge Baix Llobregat

Published by championchip on

El Challenge de curses solidàries del Baix Llobregat és un circuit de cinc curses populars que promou la solidaritat mitjançant la pràctica de l’esport, a Esplugues, Sant Boi, Martorell i Sant Just Desvern.

Organitzat per l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i les Germanes Hospitalàries, el Challenge del Baix Llobregat dóna suport, a través de la quota d’inscripció a cada cursa, a un projecte solidari relacionat amb la salut mental, la infància hospitalitzada, la recerca biomèdica o la discapacitat.

El passat 27 d’abril va tenir lloc la prova d’Esplugues i el proper diumenge 4 de maig li toca el torn a la Cursa Popular Vila de Sant Boi. Més endavant vindran la 2a Cursa Solidària “Entre tots per la salut mental” (8 juny), la Cursa Popular Solidària de Sant Just Desvern (21 juny) i el Cros Solidari per la Salut Mental de Sant Boi (19 octubre).

Els beneficis es destinaran a l’Obra Social Sant Joan de Déu i la Fundació Benito Menni, institucions que centren la seva activitat a oferir una atenció integral a les necessitats de les persones que es troben en situació vulnerable.

Tota la informació sobre les curses, dates, inscripcions i classificació estan disponibles al web www.challengesolidaria.org


2.091 Comments

Comments are closed.