championchip.cat

Agafa el llibre i corre

COMER Y CORRER, la importància de l’alimentació

Julio Basulto (Barcelona, 1971) i Juanjo Cáceres (Barcelona, 1974) ho tenen claríssim: a banda d’usar una roba i un calçat adequats i còmodes, d’entrenar segons objectius i possibilitats i amb sentit comú, i de descansar i dormir en consonància, l’altre factor indispensable per gaudir d’una pràctica esportiva saludable és una bona alimentació. Per això han concebut i publicat COMER Y CORRER (Debolsillo, 2014).

El seu objectiu és aclarir conceptes i desfer malentesos: no es tracta tant de règims estrictes o de menús tancats per millorar la marca, escriuen, sinó de ser conscients de les necessitats específiques que sorgeixen del fet d’entrenar i córrer periòdicament, ja sigueu corredors esporàdics que roden sols o actius corredors populars amb xip groc i calendari.

Si voleu un llibre amè però escrit amb rigor científic i senderi, COMER Y CORRER és el vostre volum, tingueu en ment la distància que sigui: 5k, 10k, mitges o maratons. Del que es tracta, insisteixen Basulto i Cáceres, és de saber què ens convé i, encara millor, què no ens convé tenir a l’abast, a nivell alimentari, a l’hora de preparar-nos per a determinats esforços físics (o per recuperar-nos-en). Per assolir la marca desitjada, però també, sobretot, per gaudir de bona salut.

Desmuntant mites sobre certes substàncies legals i d’ús comú que “milloren” el nostre rendiment físic, i dedicant-se també a contextos específics com el fet de compaginar la pràctica esportiva amb dietes vegetarianes, processos naturals d’envelliment, o problemes com la diabetis o celiaquia, Basulto i Cáceres aporten i justifiquen la seva visió sobre les necessitats alimentàries d’aquells que fem esport.

Editat en format de butxaca, COMER Y CORRER resulta una lectura molt adequada per a totes aquelles persones que volen seguir alimentant les seves ganes de córrer, saludablement i amb criteri.

Julio Basulto és corredor i diplomat en nutrició humana i dietètica per la Universitat de Barcelona, exerceix com a docent en diferents institucions i és autor de diverses publicacions científiques. Juanjo Cáceres també corre i és doctor en història i diplomat en ciències empresarials i autor de diversos articles especialitzats en alimentació i pràctica esportiva.

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook