championchip.cat

Agafa el llibre i corre

CÓRRER, la novel·la de la vida del mític Emil Zátopek

“A les curses té un aire de boxejador que lluita amb la seva ombra i sembla que tot el seu cos sigui, així, un mecanisme trastocat, dislocat, dolorós, exceptuant l’harmonia de les cames, que mosseguen i trituren la pista amb voracitat”

Vet aquí l’èpica i el dolor que es desprenen de la novel·la Córrer, del francès Jean Echenoz (Orange, 1947), que ara publica en català l’editorial Raig Verd. La història d’un paio que no corria maco, però que corria com ningú; la vida del mític corredor txec Emil Zátopek (1922-2000), narrada amb la ironia i la cruesa de la veu excepcional de l’autor de 14.

“Si se sent cansat, si constata el menor risc d’alentiment, al contrari, s’esforça a accelerar a l’acte”.

Capítols curts. Ritme vertiginós. I la força, la suor, la severitat i l’autoexigència dels salvatges i originals entrenaments, i les antiestètiques però glorioses gestes, d’aquest atleta que per alguna cosa arribà a ser conegut com “la locomotora humana”.

Jean Echenoz ens conta el vessant esportiu d’aquest corredor excepcional al mateix temps que retrata la seva complicada relació amb el Partit Comunista txec; els seus inicis; els rècords nacionals i mundials; les olimpíades on es convertí en llegenda; la misèria a què van abocar-lo després.

Una lectura que atrapa, no només pel bon ofici de l’autor de 14 o Me’n vaig, sinó pel dramatisme i el magnetisme de la figura de Zátopek.

Properes curses de la Lliga Championchip 2017

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2017

         Properes curses

l Lliga Trail 2017

         Properes curses

 
 


Classificació 2016

  HOMES:


Carles Castillejo Salvador   | 2.600

Juan Manuel Alvarez Ramos | 2.573,13

Carles Montllor Vegas | 2558,02


   DONES:

Enka Viñas Serrano | 2.558,70

Florence Bertholet | 2.521,30

Elisabet Martin Almansa | 2.509,08
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues:
Runnersworld Sabadell, Slop Runners (Sabadell),
California Sports, Esports kñera (Terrassa),
J'Arribu (Cornellà),
BASE Castelló Esports, Evasion Running Vilanova, Els Esports (Palau-solita i Plegamans), Esports Sagi, 2.0 Sports (Manresa),
Ronda43, SBR (Mataró),
CP Running (Calella), Triomfa Triatlo, El Món (Granollers), Nowdata (Badalona), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Triathloning (Gavà),
Esports Parra (Girona), Ríos Running (Les Franqueses), RunnAir (Sant Boi de Llobregat),
I a la ciutat de Barcelona: Esports Domingo Catalán, Bikila, Runnersworld, Esportíssim, Ashi Running, evaSion Running, Victor Sports, Tri For Fun, Runner 300, Benito Sports, www.gadgetsforrunning.com i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook