El 9 de març Transplant Run 5k: córrer o caminar, tot suma

Published by championchip on

Córrer o caminar, tant és en aquest cas: perquè tot s’hi val quan es tracta de sumar esforços en pro del col·lectiu de pacients trasplantats participant a la segona edició de la Transplant Run 5k del proper diumenge 9 de març.

A falta de quinze dies per a la prova, confirmem que la campiona d’Europa de Curses de Muntanya de veterans i trasplantada de fetge María José Moscoso (Lugo, 1959) també hi participarà i apadrinarà la cursa.

Moscoso treballava d’entrenadora fins que al gener de 2013 van operar-la d’urgència d’un tumor al fetge. A l’octubre d’aquell mateix any van trasplantar-la i, des de llavors, compagina la recuperació amb la pràctica esportiva.

La II Transplant Run 5k donarà el seu tret de sortida el proper diumenge 9 de març a les 10h del matí, al Parc del Fòrum de Barcelona. Si us hi voleu afegir, caminant o corrent, les inscripcions continuen obertes.

Amb un circuit pla per a tots els públics, la II Transplant Run 5k és una molt bona manera de fer salut i, alhora, de conscienciar sobre la importància d’uns hàbits saludables i de la pràctica moderada d’exercici.

Categories: Lliga

460 Comments

Comments are closed.