Córrer… també per les addiccions

Published by championchip on

Tan senzill com posar-se una samarreta i córrer. La samarreta de la campanya ‘Corro X les addiccions’ amb què l’ONG Projecte Home pretén conscienciar la població sobre els riscos de l’abús de drogues i altres conductes addictives a Catalunya.

Ja sabeu que el món de les curses populars és un aparador molt sol·licitat per iniciatives solidàries de tot tipus. Avui us parlem d’aquesta campanya que promociona “l’esport com a element terapèutic” i que, per donar-se a conèixer, ofereix la samarreta amb el lema ‘Corro X les addiccions’ a tothom qui vulgui donar-los visibilitat.

‘Corro X les addiccions’ vol recordar que els problemes de drogues, inclòs l’alcohol, continuen afectant la vida de moltes persones i que és molt necessari reforçar els programes d’atenció i tractament de les addiccions, sobretot en casos de persones sense recursos econòmics i en risc d’exclusió social.

La propera cursa on es durà a terme aquesta iniciativa és la BDN Running 10k del 23 de març. Si us hi animeu i, aquell dia, voleu suar la samarreta de la campanya, poseu-vos en contacte amb el Jesús Sánchez: 93 298 98 75 jsanchez@projectehome.org

Des de que es va posar en marxa la campanya a l’abril de 2013, les samarretes del ‘Corro X les addiccions’ han estat presents en proves com ara la I Cursa DiR Guàrdia Urbana, la Cursa de la Mercè o la Cursa de Sant Antoni, entre d’altres.


417 Comments

Comments are closed.