El 2n test 10k Carretera de les Aigües tindrà lloc el dissabte 6 d’abril

Published by championchip on

Èxit de participació en el 1er test 10k Carretera de les Aigües.
Més de 110 persones han participat, el matí d’aquest dissabte 23 de març, en el primer Test 10k Carretera de les Aigües, destinat a obtenir marca per als calaixos de les principals curses de la Lliga Championchip, com ara la dels Bombers o la d’El Corte Inglés.

“Ha sigut molt xulo”, ha dit el corredor egarenc Fernando Chamorro (Terrassa, 1974) després de completar el recorregut de 10km en 33’22”. “No havia vingut mai a córrer a la Carretera de les Aigües, però m’ha agradat molt i em servirà per tenir una bona posició de sortida a la cursa dels Bombers”, ha afegit Chamorro.

Per la seva banda, Janira McLeod (Aberdeen, 1984) i Salvador López (Sant Boi de Llobregat, 1984) han acabat el test en 48’29” i 48’31” respectivament. Tant ella com ell asseguren ser uns “habituals de pujar a entrenar” a la Carretera de les Aigües. “Ens apuntem a totes les curses que podem. I això del test, repetirem, i tant”, ha dit McLeod.

Proper test: dissabte 6 d’abril
Tots els participants han pogut consultar el seu temps oficial pocs minuts després de completar el recorregut, a la pàgina de Championchip.cat. La segona edició del Test 10k Carretera de les Aigües tindrà lloc el proper dissabte 6 d’abril, al matí, inscipcions obertes.

Podeu veure més fotos de la jornada al nostre Flickr.

 

Categories: CHAMPIONCHIP

1.581 Comments

Comments are closed.