Més de 7.000 corredors participen ja a la Lliga Championchip

Published by championchip on

La manresana Alba del Villar (1983) ha sigut la inscrita número 7.000 a la Lliga Championchip, una competició pensada per als corredors populars amb xip groc, d’inscripció gratuïta i un calendari anual de més de 110 curses arreu de Catalunya.

“No vaig a competir, tot just entro en aquest món, però la Lliga és una manera de tenir el meu petit rànquing personal i anar sumant quilòmetres”, diu l’Alba, que va comprar-se el xip groc l’endemà de córrer la seva primera cursa, La Mercè, a Barcelona.

Aquesta jove llicenciada en Traducció i Interpretació va començar a córrer perquè s’havia “d’activar” però no li agradava el gimnàs. Calçar-se les vambes va semblar-li ideal: “Per córrer no necessites instal·lacions, tens llibertat d’horaris i no depens de ningú”, diu.

Un cop descoberts l’afició i el plaer de córrer, “per tenir més motivació a l’hora d’entrenar, vaig decidir apuntar-me a una cursa de 10 km, fixar-me un objectiu”, diu. La Mercè va ser la primera. La seva propera cursa serà el Correbari, el proper diumenge 14.

Més de 7.000 corredors, 12a Edició

La Lliga Championchip compta ja amb més de 7.000 inscrits i va per la seva dotzena edició. Les curses que la integren estan dividides entre les que puntuen triple, les dobles i les senzilles. Segons el reglament, a cada corredor li puntuen les seves 14 millors curses, entre les quals n’hi haurà d’haver 6 senzilles, 6 dobles i 2 triples.

Categories: Lliga