Urbanathlon, 8 km amb obstacles urbans a Barcelona

Published by championchip on

Si el fet de superar les teves pròpies marques o “picar-te” amb els amics ja no suposa un repte per a tu, aquí tens una cursa tan esbojarrada com divertida, sempre que t’agradin els obstacles… Tanques, murs, cordes, cotxes. El proper dissabte 29 de setembre, arriba a Barcelona la Urbanathlon Men’s Health, una prova de 8 km en què “no només lluitaràs contra els teus rivals, sinó també contra un circuit d’obstacles urbans”.

“Patiment” amb “bon rotllo” i “camaraderia” són, segons els seus responsables, els trets distintius de la Urbanathlon Men’s Health, una cursa de 8 km amb obstacles, amb sortida a la plaça Minici Natal, davant del Palau Sant Jordi, i un recorregut per Montjuic amb entrada a l’Estadi Olímpic.

Després de passar per ciutats d’arreu del món, com ara per Nova York, San Francisco, Amsterdam, Singapur, Sant Petersburg, Jakarta, Hamburg o Sidney, els seus organitzadors porten ara aquesta singular prova a la capital catalana.

Els interessats a participar a la Urbanathlon Men’s Health trobaran tota la informació necessària, vídeos i fotografies de curses passades a la seva pàgina web.


2.219 Comments

Comments are closed.