Entrega de premis de la IV Challenge BCN 10k

Published by championchip on

El passat divendres 14 de setembre a la tarda va tenir lloc l’entrega de premis de la IV Challenge BCN 10k, en el marc de la fira del corredor de la cursa de La Mercè, situada al pavelló d’Itàlia de la Fira de Barcelona, a tocar de la Font Màgica de Montjuic. Una festa que certifica l’èxit d’aquesta lliga barcelonina que aquest 2012 arriba a la seva cinquena edició amb rècord de participació.

En la categoria absoluta femenina, les tres primeres classificades van ser Yolanda Riera, Maria Romana de Lillo i Núria Atalaya; mentre que en la masculina, els tres millors classificats van ser Juan Manuel ÁLvarez, Jordi Escoriza i Jon Koldo González. També van rebre el seu guardó els tres primers classificats, masculins i femenins, de cada categoria, exclosos els absoluts.

El corredor Pere Puig va endur-se un premi de reconeixement per haver participat en totes les proves, les 10, que formen la Challenge BCN 10k.

Premiar la fidelitat
Durant la vetllada, també van poder recollir el seu premi les 250 dones i els 250 homes millor classificats, consistent en una moderna jaqueta paravent vermella amb el logo de la lliga, ideal per entrenar a l’hivern.

Obsequi de Cherry Sport
La marca Intima Cherry va obsequiar també les 20 primeres dones de la classificació amb un top esportiu de la col·lecció Cherry Sport, pensada especialment per a la dona en moviment.

Podeu consultar aquí els resultats masculins i femenins.

Tots aquells corredors que no varen poder recollir el seu obsequi (peça de roba i/o conjunt cherry sport) o trofeu el passat divendres 14 de setembre a la Fira de la Cursa de la Mercè, ho podran fer a les instal·lacions de:

Institut Barcelona Esports ( I.B.E)
Av. de l’estadi 30-40. 08030 Barcelona
Telèfon d’informació: 93 402 30 00 (*).

(*) Es prega trucar per telèfon per tal de concertar la visita.

En el moment de rebre l’obsequi serà necessari presentar el carnet d’identitat de la persona classificada.


2.301 Comments

Comments are closed.