La Mitja Marató de Sant Cugat es renova

Published by championchip on

La Mitja Marató de Sant Cugat d’aquest any es renova. Per començar canvi de data, serà el 30 de setembre, i nou traçat, més planer, que consistirà en dues voltes a un recorregut de 10 quilòmetres. Sota el lema ‘Fem Sport, fem ciutat, vine a córrer la teva Mitja!’ les incripcions a la 29a edició de la cursa estan obertes al web Mitjasantcugat.com i presencialment a les seus de les entitats organitzadores

La 29a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, organitzada conjuntament pel Club Muntanyenc, el Club Tennis Natació Sant Cugat i l’Ajuntament amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, incorpora moltes novetats. D’una banda, durant tot el cap de setmana es respirarà l’ambient atlètic amb nombroses activitats com clínics, tallers i la presència d’estands de patrocinadors i marques del sector. També es modificarà el traçat, fent-lo més planer accessible. Des de l’organització asseguren que continuarà passant pels punts més emblemàtics de la ciutat.

Per implicar més gent i fer la prova més participativa, es disputarà la 1a edició de la Cursa Popular de Sant Cugat, una cursa de 5 km per tots els públics.

El coordinador tècnic de la secció d’atletisme del Muntanyenc, Manel González, explica a Cugat.cat que han intentat fer ‘un gir’ a la prova per adaptar-la als nous temps i espera que aquesta ‘prova pilot’ tingui èxit. Segons González, l’afició per les curses populars ha crescut molt en els últims anys i això provoca que els atletes tinguin marcades les seves cites predilectes en el calendari alhora que fa més difícil fer-se un lloc entre les nombroses proves existents. Per aquest motiu, González es mostra prudent a l’hora de marcar-se una xifra de participants tot i que assegura que no hauria de ser complicat duplicar la participació de les darreres edicions i arribar als 3.000 atletes.

La Mitja marató puntua a la Lliga Championchip.

Categories: Lliga

2.091 Comments

Comments are closed.