Roger Roca i Meritxell Calduch presenten els iSport a la Marató

Published by championchip on

Els ultrafondistes catalans de primera línea Roger Roca i Meritxell Calduch van assistir, el passat divendres 23 de març, a la presentació en societat dels auriculars iSport de Monster, en el marc de l’Expo de la Zurich Marató de Barcelona 2012.

Roca i Calduch, campions de passades edicions de la Lliga Internet Championchip, van ser també els encarregats d’entregar els iSport de Monster als sis guanyadors del sorteig organitzat per Championchip en motiu de la mítica prova dels 42 km 195 metres a la capital catalana.

Els iSport de Monster són uns auriculars resistents i aerodinàmics que s’adapten als atletes més exigents i resulten ideals per a corredors, ciclistes, esquiadors i altres esportistes practicants de disciplines d’intensitat.

Els dos ultrafondistes catalans i els sis guanyadors del sorteig van marxar cap a casa amb un d’aquest revolucionari complement per a esportistes, amb què podran continuar practicant les seves disciplines i, alhora, escoltar la seva música favorita sense entrebancs i amb la màxima qualitat de so.


2.298 Comments

Comments are closed.